Kompromat 2022

  • 6.3 219 stemmen
  • 127 min
  • Thriller Drama
Trailer afspelen

Deze film vertelt het verhaal van een Franse ambtenaar die ongewild in conflict komt met één van de machtigste en gevaarlijkste krachten van de moderne tijd: de FSB. Mathieu is een vrolijke en toegewijde diplomaat die een post aanvaardt in Irkoetsk als hoofd van de Alliance Française van Siberië. Hij hoopt dat de verandering goed zal zijn voor zijn gezin en zijn problematisch huwelijk, maar al snel komt hij door het organiseren van culturele evenementen en het steunen van artistieke expressie in aanvaring met de lokale autoriteiten. Hij wordt beschuldigd van een verschrikkelijke misdaad, maar hij realiseert zich al snel dat iemand een zaak heeft verzonnen bij de Russische Federale Veiligheidsdienst en hij erin is geluisd.


Stream Kompromat (2022) online in België

Wil je Kompromat (2022) kijken? Is de film Kompromat met Gilles Lellouche te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Kompromat kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Kompromat te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Sooner. Kompromat (2022) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Sooner om online te kijken.

Download ondertiteling voor deze film Kompromat (2022)
kompromat.2022.french.1080p.bluray.x264-ulysse Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 7 september 2022
  • Speelduur 127 minuten
  • Genres Thriller & Drama
  • Opbrengst $4,283,431
  • Productiebedrijven Super 8 Production, France 2 Cinéma & SND
  • Productielanden France & United States of America

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

Kompromat (2022) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Sooner. Kompromat (2022) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Sooner.

De film Kompromat (2022) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Kompromat (2022) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Sooner. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Kompromat (2022) huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Sooner. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Kompromat (2022) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Kompromat (2022) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Kompromat (2022) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Kompromat (2022) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Kompromat (2022) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Kompromat (2022) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Kompromat (2022) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Kompromat (2022) met Gilles Lellouche kopen of huren op Apple TV in België.