À voix haute (2017) poster

À Voix Haute - La Force de la Parole 2017

Originele titel: À voix haute

  • 7.8 138 stemmen
  • 109 min
  • Documentaire

Elk jaar is er aan de universiteit van Saint-Denis de wedstrijd "Eloquentia", die gericht is op de keuze van "de beste spreker van 93". Talrijke studenten aan die universiteit besluiten deel te nemen en bereiden zich voor met de hulp van professionals (advocaten, dichters, regisseurs, ...) die hen bijstaan bij de moeilijke praktijk van het spreken in het openbaar. In de loop van de weken zullen ze de subtiele bronnen van retoriek aanleren, zullen ze zich bewijzen ten opzichte van anderen, en vooral ook ten opzichte van zichzelf.


Stream À Voix Haute - La Force de la Parole (2017) online in België

Wil je À Voix Haute - La Force de la Parole (2017) kijken? Is de film À Voix Haute - La Force de la Parole met Souleila Mahiddin te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je À Voix Haute - La Force de la Parole kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 12 april 2017
  • Speelduur 109 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productielanden France

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film À Voix Haute - La Force de la Parole (2017) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film À Voix Haute - La Force de la Parole (2017) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film À Voix Haute - La Force de la Parole (2017) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film À Voix Haute - La Force de la Parole (2017) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je À Voix Haute - La Force de la Parole (2017) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film À Voix Haute - La Force de la Parole (2017) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film À Voix Haute - La Force de la Parole (2017) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

À Voix Haute - La Force de la Parole (2017) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

À Voix Haute - La Force de la Parole (2017) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

À Voix Haute - La Force de la Parole (2017) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

À Voix Haute - La Force de la Parole (2017) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. À Voix Haute - La Force de la Parole (2017) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.