Paul Simon: Under African Skies 2012

  • 7.3 16 stemmen
  • 102 min
  • Muziek Documentaire Historisch
Trailer afspelen

Paul Simon keert terug naar Zuid-Afrika om de ongelooflijke reis van zijn historische Graceland-album te verkennen, inclusief de politieke reactie die hij kreeg vanwege het naar verluidt breken van de culturele boycot van Zuid-Afrika door de VN, bedoeld om een ​​einde te maken aan het Apartheidsregime. Op de 25e verjaardag van Paul Simons GRACELAND biedt de veelgeprezen documentairemaker Joe Berlinger een inkijkje in de controverse rond de beslissing om het album in Zuid-Afrika op te nemen, ondanks een VN-boycot van de natie, die gericht was op het beëindigen van de apartheid. In de aanloop naar een langverwacht reünieconcert reflecteren Simon, Quincy Jones, Peter Gabriel, David Byrne, Harry Belafonte, Paul McCartney en anderen op de beslissing om op te nemen met lokale artiesten in Zuid-Afrika, en de culturele impact van het album. dat hits opleverde als 'I Know What I Know' en 'You Can Call Me Al.'


Stream Paul Simon: Under African Skies (2012) online in België

Wil je Paul Simon: Under African Skies (2012) kijken? Is de film Paul Simon: Under African Skies met Paul Simon te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Paul Simon: Under African Skies kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België

Download ondertiteling voor deze film Paul Simon: Under African Skies (2012)
Heroes.S03E13.HDTV.XviD-LOL Downloaden
Heroes.S03E13.Dual.DVDRip.XviD-REWARD Downloaden
Heroes.S03E13.HDTV.X264-DIMENSION Downloaden
Heroes.s03e13.Dual.720p.BluRay.x264-SiNNERS Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 11 mei 2012
  • Speelduur 102 minuten
  • Genres Muziek, Documentaire & Historisch
  • Productiebedrijven RadicalMedia, Sony Music Film & Legacy Film Productions
  • Productielanden South Africa & United States of America

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Paul Simon: Under African Skies (2012) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Paul Simon: Under African Skies (2012) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Paul Simon: Under African Skies (2012) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Paul Simon: Under African Skies (2012) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Paul Simon: Under African Skies (2012) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Paul Simon: Under African Skies (2012) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Paul Simon: Under African Skies (2012) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Paul Simon: Under African Skies (2012) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Paul Simon: Under African Skies (2012) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Paul Simon: Under African Skies (2012) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Paul Simon: Under African Skies (2012) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Paul Simon: Under African Skies (2012) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.