Lili Marleen (1981) poster

Lili Marleen 1981

  • 6.2 72 stemmen
  • 120 min
  • Drama Oorlog Romantiek

Het verhaal van de zangeres van 'Lili Marleen' (gebaseerd op de historische figuur van Lale Andersen, een randfiguur in WOII) en het liedje dat bij vriend en vijand populair werd.


Stream Lili Marleen (1981) online in België

Wil je Lili Marleen (1981) kijken? Is de film Lili Marleen met Hanna Schygulla te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Lili Marleen kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Lili Marleen te kopen op Apple TV & Amazon Video. Lili Marleen (1981) is te huur op Apple TV & Amazon Video om online te kijken.

Koop Lili Marleen (1981)
Huur Lili Marleen (1981)

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 14 januari 1981
  • Speelduur 120 minuten
  • Genres Drama, Oorlog & Romantiek
  • Opbrengst $8,144
  • Productiebedrijven Rialto Films, Roxy Film, CIP Filmproduktion GmbH & BR
  • Productielanden Germany
  • Trefwoorden Berlin, germany, Music record, Radio station, Resistance, In love with enemy, Show business, Jewry, Zurich, Switzerland & Musical.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

Lili Marleen (1981) is te koop op Apple TV & Amazon Video. Lili Marleen (1981) kan je in België huren op Apple TV & Amazon Video.

De film Lili Marleen (1981) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Lili Marleen (1981) is te koop op streamingdienst Apple TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Lili Marleen (1981) huren op Apple TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Lili Marleen (1981) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Lili Marleen (1981) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Lili Marleen (1981) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Lili Marleen (1981) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Lili Marleen (1981) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Lili Marleen (1981) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Lili Marleen (1981) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Lili Marleen (1981) met Hanna Schygulla kopen of huren op Apple TV in België.