Step Up 2: The Streets 2008

 • 6.6 2205 stemmen
 • 98 min
 • Muziek Drama Romantiek
Trailer afspelen

De straatdanseres Andie komt op een nette school voor kunst terecht. Op school moet Andie zich anders leren gedragen, maar ze probeert niet te vergeten waar ze vandaan komt. Als ze samen gaat dansen met de populaire Chase om de ondergrondse danswedstrijd, genaamd The Streets, te winnen, krijgt ze de kans om de twee werelden waarin ze leeft, te overbruggen en haar grote droom waar te maken.


Stream Step Up 2: The Streets (2008) online in België

Wil je Step Up 2: The Streets (2008) kijken? Is de film Step Up 2: The Streets met Briana Evigan te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Step Up 2: The Streets kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Step Up 2: The Streets (2008) streamen op MGM Amazon Channel. Het is mogelijk om de film Step Up 2: The Streets te kopen op Apple TV & Google Play Movies. Step Up 2: The Streets (2008) is te huur op Apple TV & Google Play Movies om online te kijken.

Stream Step Up 2: The Streets (2008) gratis
Koop Step Up 2: The Streets (2008)
Huur Step Up 2: The Streets (2008)

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Donderdag 14 februari 2008
 • Speelduur 98 minuten
 • Genres Muziek, Drama & Romantiek
 • Productie budget $23,000,000
 • Opbrengst $150,816,700
 • Productiebedrijven Touchstone Pictures, Summit Entertainment, Offspring Entertainment & Walt Disney Studios
 • Productielanden United States of America
 • Trefwoorden Underdog, Hip-hop, Street gang, Scholarship, Competition, Breakdance, Insurgence, Heart-throb, Tap dancing & Ballet.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film Step Up 2: The Streets (2008) met Briana Evigan is te streamen op MGM Amazon Channel. Step Up 2: The Streets (2008) is te koop op Apple TV & Google Play Movies. Step Up 2: The Streets (2008) kan je in België huren op Apple TV & Google Play Movies.

Momenteel kun je Step Up 2: The Streets (2008) streamen op MGM Amazon Channel in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Step Up 2: The Streets (2008) is te koop op streamingdienst Apple TV & Google Play Movies. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Step Up 2: The Streets (2008) huren op Apple TV & Google Play Movies. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Step Up 2: The Streets (2008) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Step Up 2: The Streets (2008) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Step Up 2: The Streets (2008) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Step Up 2: The Streets (2008) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Step Up 2: The Streets (2008) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Step Up 2: The Streets (2008) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Step Up 2: The Streets (2008) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Step Up 2: The Streets (2008) met Briana Evigan kopen of huren op Apple TV in België.