Ice Castles 2010

  • 6.5 75 stemmen
  • 95 min
  • Drama
Trailer afspelen

Alexis Winston is een jong meisje dat droomt om een kampioene te worden in het kunstschaatsen. Maar als ze aan het trainen is, ondervindt Alexis dat ze langzaamaan haar zicht begint te verliezen, wat haar dromen dreigt te vernietigen. Middenin haar zelfmedelijden wordt ze verliefd op een knappe jongeman, genaamd Nick, die met de hulp van de familie, helpt om haar te laten beseffen dat er nog steeds een weg is om haar dromen te laten vervullen.


Stream Ice Castles (2010) online in België

Wil je Ice Castles (2010) kijken? Is de film Ice Castles met Taylor Firth te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Ice Castles kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Ice Castles te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Ice Castles (2010) is te huur op Apple TV & Amazon Video om online te kijken.

Huur Ice Castles (2010)
Download ondertiteling voor deze film Ice Castles (2010)
Ice.Castles.2010.1080p.AMZN.WEBRip.DDP5.1.x264-ABM Downloaden
Ice.Castles.2010.DVDRip Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 9 februari 2010
  • Speelduur 95 minuten
  • Genres Drama
  • Productiebedrijven RCR Media Group, Stage 6 Films, Jaffe/Braunstein Films & Howard Braunstein Films
  • Productielanden Canada & United States of America

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

Ice Castles (2010) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Ice Castles (2010) kan je in België huren op Apple TV & Amazon Video.

De film Ice Castles (2010) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Ice Castles (2010) is te koop op streamingdienst Apple TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Ice Castles (2010) huren op Apple TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Ice Castles (2010) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Ice Castles (2010) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Ice Castles (2010) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ice Castles (2010) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Ice Castles (2010) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ice Castles (2010) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Ice Castles (2010) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Ice Castles (2010) met Taylor Firth kopen of huren op Apple TV in België.