Better Nate Than Ever 2022

  • 6.6 89 stemmen
  • 92 min
  • Muziek Familie Komedie
Trailer afspelen

De dertienjarige Nate Foster is een impopulaire jongen die levendige fantasieën koestert om een grote musicalster op Broadway te worden. Het lukt hem bijvoorbeeld niet om op school een fatsoenlijke rol te krijgen in een toneelproductie. Hij wordt gecast als een boom in het koor in plaats van de hoofdrol waar hij naar verlangt. Nate staat echter op het punt zijn levensdroom te vervullen als zijn beste vriendin Libby een gewaagde reis naar New York City plant. Samen willen ze auditie doen voor 'Lilo and Stitch: The Musical'. Voordat het moment zover is, zal Nate eerst een reeks obstakels moeten overwinnen.


Stream Better Nate Than Ever (2022) online in België

Wil je Better Nate Than Ever (2022) kijken? Is de film Better Nate Than Ever met Rueby Wood te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Better Nate Than Ever kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Better Nate Than Ever te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Better Nate Than Ever (2022) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video om online te kijken.

Koop Better Nate Than Ever (2022)
Huur Better Nate Than Ever (2022)
Download ondertiteling voor deze film Better Nate Than Ever (2022)
Better.Nate.Than.Ever.2022.1080p.DSNP.WEBRip.1400MB.DD5.1.x264-GalaxyRG Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 15 maart 2022
  • Speelduur 92 minuten
  • Genres Muziek, Familie & Komedie
  • Productiebedrijven Walt Disney Pictures & Marc Platt Productions
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Based on novel or book, Musical, Lgbt, Broadway musical, Musical theatre & Gay theme.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Better Nate Than Ever (2022) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Better Nate Than Ever (2022) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video.

De film Better Nate Than Ever (2022) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Better Nate Than Ever (2022) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Better Nate Than Ever (2022) huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Better Nate Than Ever (2022) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Better Nate Than Ever (2022) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Better Nate Than Ever (2022) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Better Nate Than Ever (2022) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Better Nate Than Ever (2022) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Better Nate Than Ever (2022) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Better Nate Than Ever (2022) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Better Nate Than Ever (2022) met Rueby Wood kopen of huren op Apple TV in België.