Boiling Point 2021

  • 7.2 489 stemmen
  • 92 min
  • Drama Thriller
Trailer afspelen

Het verhaal speelt zich af op een avond in een Londense bistro in het hogere segment, in de keuken. Met nog maar enkele minuten te gaan voordat er een zeer grote drukte is, dreigen de problemen die zich binnen de keukenbrigade hebben opgebouwd te escaleren en te leiden tot de ondergang van het restaurant. Vinden ze alsnog een oplossing om de gemoederen te bedaren?


Stream Boiling Point (2021) online in België

Wil je Boiling Point (2021) kijken? Is de film Boiling Point met Stephen Graham te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Boiling Point kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Boiling Point (2021) streamen op Amazon Prime Video. Het is mogelijk om de film Boiling Point te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Boiling Point (2021) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Telenet & Amazon Video om online te kijken.

Stream Boiling Point (2021) gratis
Download ondertiteling voor deze film Boiling Point (2021)
Boiling.Point.2021.1080p.BluRay.x264-SCARE Downloaden
Boiling.Point.2021.1080p.BluRay.DD5.1.x264-playHD Downloaden
Boiling.Point.2021.1080p.WEBRip.x265-RARBG Downloaden
Boiling.Point.2021.1080p.WEB-DL.DD5.1.H.264-EVO Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Maandag 5 juli 2021
  • Speelduur 92 minuten
  • Genres Drama & Thriller
  • Productiebedrijven Ascendant Films, Burton Fox Films, Three Little Birds Pictures, Matriarch Productions, White Hot Productions, Alpine Films, Bromantics, Insight Media Fund, Urban Way Productions & The Electric Shadow Company
  • Productielanden United Kingdom
  • Trefwoorden Depression, London, england, Waitress, Restaurant, Bartender, Stress, Addiction, Alcoholism, Chef, Food critic, Mental health, Christmas, One take, Fine dining, Kitchen, Based on short film, Cuisine & Intense.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Boiling Point (2021) met Stephen Graham is te streamen op Amazon Prime Video. Boiling Point (2021) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Boiling Point (2021) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Telenet & Amazon Video.

Momenteel kun je Boiling Point (2021) streamen op Amazon Prime Video in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Boiling Point (2021) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Telenet & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Boiling Point (2021) huren op Apple TV, Google Play Movies, Telenet & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Boiling Point (2021) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Boiling Point (2021) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Boiling Point (2021) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Boiling Point (2021) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Boiling Point (2021) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ja, Boiling Point (2021) is beschikbaar op Amazon Prime Video in België. Met een abonnement bij Amazon Prime Video kan je Boiling Point (2021) onbeperkt gratis kijken.

Boiling Point (2021) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Boiling Point (2021) met Stephen Graham kopen of huren op Apple TV in België.