In the Land of Blood and Honey 2011

  • 5.8 144 stemmen
  • 127 min
  • Drama Romantiek Oorlog
Trailer afspelen

'In the Land of Blood and Honey' speelt zich af tijdens de Bosnische Oorlog en centreert zich rond een stel dat aan de vooravond van de oorlog voor elkaar valt. Hun relatie lijkt echter niet bestand tegen de gruwelen van de oplaaiende gevechten tussen de verschillende bevolkingsgroepen.


Stream In the Land of Blood and Honey (2011) online in België

Wil je In the Land of Blood and Honey (2011) kijken? Is de film In the Land of Blood and Honey met Zana Marjanović te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je In the Land of Blood and Honey kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film In the Land of Blood and Honey te kopen op Apple TV. In the Land of Blood and Honey (2011) is te huur op Apple TV om online te kijken.

Koop In the Land of Blood and Honey (2011)
Huur In the Land of Blood and Honey (2011)
Download ondertiteling voor deze film In the Land of Blood and Honey (2011)
In the Land of Blood and Honey 2011 VODRIP CrEwSaDe Downloaden
In.The.Land.Of.Blood.And.Honey.2011.LIMITED.720p.BluRay.x264-SAiMORNY Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 22 december 2011
  • Speelduur 127 minuten
  • Genres Drama, Romantiek & Oorlog
  • Productie budget $10,000,000
  • Opbrengst $303,877
  • Productiebedrijven GK Films
  • Productielanden United Kingdom & United States of America
  • Trefwoorden Muslim, Sibling relationship, Bosnian war (1992-95), United nations & Woman director.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

In the Land of Blood and Honey (2011) is te koop op Apple TV. In the Land of Blood and Honey (2011) kan je in België huren op Apple TV.

De film In the Land of Blood and Honey (2011) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film In the Land of Blood and Honey (2011) is te koop op streamingdienst Apple TV. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film In the Land of Blood and Honey (2011) huren op Apple TV. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je In the Land of Blood and Honey (2011) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film In the Land of Blood and Honey (2011) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film In the Land of Blood and Honey (2011) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

In the Land of Blood and Honey (2011) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

In the Land of Blood and Honey (2011) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

In the Land of Blood and Honey (2011) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

In the Land of Blood and Honey (2011) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film In the Land of Blood and Honey (2011) met Zana Marjanović kopen of huren op Apple TV in België.