A Dangerous Method 2011

Why deny what you desire the most

  • 6.3 1982 stemmen
  • 99 min
  • Drama Thriller
Trailer afspelen

Wenen aan de vooravond van WO I. Geïntrigeerd door de uitdaging van een onmogelijke zaak, neemt Dr. Carl Jung de onstabiele maar aantrekkelijke Sabina Spielrein onder zijn hoede als patiënt. Gewapend met de methode van zijn leermeester, de gerenommeerde Sigmund Freud, gaat Jung aan de slag. Maar al snel vallen beide mannen voor Sabina en raken ze verstrikt in een web van intriges.


Stream A Dangerous Method (2011) online in België

Wil je A Dangerous Method (2011) kijken? Is de film A Dangerous Method met Keira Knightley te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je A Dangerous Method kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je A Dangerous Method (2011) streamen op Amazon Prime Video, Sooner & CineMember. Het is mogelijk om de film A Dangerous Method te kopen op Apple TV, Sooner & Amazon Video. A Dangerous Method (2011) is te huur op Apple TV, Sooner & Amazon Video om online te kijken.

Stream A Dangerous Method (2011) gratis
Koop A Dangerous Method (2011)
Huur A Dangerous Method (2011)
Download ondertiteling voor deze film A Dangerous Method (2011)
A.Dangerous.Method.2011.480p.BRRip.XviD.AC3-BKZ Downloaden
A.Dangerous.Method.2011.BRRip.XviD-ViP3R Downloaden
A.Dangerous.Method.2011.DVDRip.XviD.AC3-PRESTiGE Downloaden
A.Dangerous.Method.2011.LIMITED.1080p.BluRay.H264.AAC-RARBG Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 30 september 2011
  • Speelduur 99 minuten
  • Genres Drama & Thriller
  • Productie budget $15,000,000
  • Opbrengst $27,462,041
  • Productiebedrijven Dangerous Method Film AG, Recorded Pictures Company, Millbrook Pictures, Prospero Pictures, Lago Film & The Movie Network
  • Productielanden Switzerland, United Kingdom, Germany & Canada
  • Trefwoorden Infidelity, Based on novel or book, Psychoanalysis, Sigmund freud, Biography, Based on true story, Cigar smoking, Spanking, Patient & Carl jung.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film A Dangerous Method (2011) met Keira Knightley is te streamen op Amazon Prime Video, Sooner & CineMember. A Dangerous Method (2011) is te koop op Apple TV, Sooner & Amazon Video. A Dangerous Method (2011) kan je in België huren op Apple TV, Sooner & Amazon Video.

Momenteel kun je A Dangerous Method (2011) streamen op Amazon Prime Video, Sooner & CineMember in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film A Dangerous Method (2011) is te koop op streamingdienst Apple TV, Sooner & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film A Dangerous Method (2011) huren op Apple TV, Sooner & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je A Dangerous Method (2011) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film A Dangerous Method (2011) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film A Dangerous Method (2011) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

A Dangerous Method (2011) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

A Dangerous Method (2011) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ja, A Dangerous Method (2011) is beschikbaar op Amazon Prime Video in België. Met een abonnement bij Amazon Prime Video kan je A Dangerous Method (2011) onbeperkt gratis kijken.

A Dangerous Method (2011) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film A Dangerous Method (2011) met Keira Knightley kopen of huren op Apple TV in België.