La scuola cattolica (2021) poster

La scuola cattolica 2021

  • 6.2 397 stemmen
  • 107 min
  • Drama

In een woonwijk van Rome staat een bekende katholieke jongensschool, waar de kinderen van de gegoede burgerij worden opgeleid. De gezinnen menen dat hun kinderen daar beschut tegen de onrust van de maatschappij kunnen opgroeien en dat een strenge opvoeding voor hen de deuren van een mooie toekomst wijd open zal zetten. In de nacht van 29 op 30 september 1975 brak er iets en brokkelde die vesting van onbegrijpelijke waarden af onder het gewicht van een van de gruwelijkste misdaden uit die tijd: het bloedbad van Circeo. De daders zijn in feite oud-leerlingen van die school. Edoardo, die op dezelfde school zat, probeert uit te leggen wat zoveel blind geweld teweegbracht.


Stream La scuola cattolica (2021) online in België

Wil je La scuola cattolica (2021) kijken? Is de film La scuola cattolica met Benedetta Porcaroli te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je La scuola cattolica kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je La scuola cattolica (2021) streamen op Netflix.

Stream La scuola cattolica (2021) gratis
Download ondertiteling voor deze film La scuola cattolica (2021)
The.Catholic.School.2021.DUBBED.WEBRip.x264-ION10 Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 7 oktober 2021
  • Speelduur 107 minuten
  • Genres Drama
  • Productiebedrijven Picomedia & Warner Bros Pictures Italia
  • Productielanden Italy
  • Trefwoorden Rape, Based on novel or book & Rape and murder.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film La scuola cattolica (2021) met Benedetta Porcaroli is te streamen op Netflix.

Momenteel kun je La scuola cattolica (2021) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film La scuola cattolica (2021) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film La scuola cattolica (2021) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je La scuola cattolica (2021) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film La scuola cattolica (2021) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film La scuola cattolica (2021) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, La scuola cattolica (2021) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je La scuola cattolica (2021) onbeperkt gratis kijken.

La scuola cattolica (2021) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

La scuola cattolica (2021) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

La scuola cattolica (2021) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. La scuola cattolica (2021) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.