Sliver 1993

 • 5.5 653 stemmen
 • 106 min
 • Drama Thriller
Trailer afspelen

De knappe Carly Norris verhuist naar een torenhoog gebouw waar de laatste tijd een serie geheimzinnige en dodelijke ongevallen plaatsvonden. Carly komt in contact met haar medebewoners, onder wie Zeke Hawkins,een welgestelde vrijgezel en Jack Landsford, die bezig is met een onderzoek naar de dramatische gebeurtenissen in het appartementengebouw. Wanneer Carly verliefd wordt op Zeke en Landsford afwijst, belandt ze in een troebele en geheimzinnige wereld, niet wetende dat elke stap in haar luxueuze appartement van minuut tot minuut door een geheimzinnige gluurder wordt geregistreerd.


Stream Sliver (1993) online in België

Wil je Sliver (1993) kijken? Is de film Sliver met Sharon Stone te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Sliver kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Sliver te kopen op Apple TV & Amazon Video. Sliver (1993) is te huur op Apple TV & Amazon Video om online te kijken.

Koop Sliver (1993)
Huur Sliver (1993)

Download Sliver (1993) Nederlandstalige ondertiteling
Sliver.1993.1080p.BluRay.x264-GECKOS Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Vrijdag 21 mei 1993
 • Speelduur 106 minuten
 • Genres Drama & Thriller
 • Productie budget $40,000,000
 • Opbrengst $116,300,000
 • Productiebedrijven Robert Evans Company & Paramount Pictures
 • Productielanden United States of America & Belgium
 • Trefwoorden New york city, Telescope, Based on novel or book, Psychopath, Eroticism, Video surveillance, Pornographic video, Hidden camera, Drug use, Murder, Stalking, Invasion of privacy, Neighbor, Look-alike, Landlord, Female protagonist, Sex talk, Voyeur, Landlord tenant relationship, Mind game, Erotic movie, Erotic thriller, Sex video, Similar crime & Sexual curiosity.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

Sliver (1993) is te koop op Apple TV & Amazon Video. Sliver (1993) kan je in België huren op Apple TV & Amazon Video.

De film Sliver (1993) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Sliver (1993) is te koop op streamingdienst Apple TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Sliver (1993) huren op Apple TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Sliver (1993) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Sliver (1993) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Sliver (1993) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Sliver (1993) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Sliver (1993) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Sliver (1993) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Sliver (1993) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Sliver (1993) met Sharon Stone kopen of huren op Apple TV in België.