Tarot 2024

Jouw lot staat op het spel.

 • 6.6 576 stemmen
 • 92 min
 • Horror
Trailer afspelen

Wanneer een groep overmoedige vrienden de heilige regel van tarotlezingen schendt (gebruik nooit het spel kaarten van iemand anders), ontketenen ze ongemerkt een gruwelijk kwaad dat in de kaarten gevangen zat. Eén voor één komen ze oog in oog te staan met de dood en moeten ze alles in het werk stellen om te ontsnappen aan de noodlottige toekomst die in hun lezing is voorspeld.


Stream Tarot (2024) online in België

Wil je Tarot (2024) kijken? Is de film Tarot met Harriet Slater te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Tarot kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Tarot te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Tarot (2024) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.


Download Tarot (2024) Nederlandstalige ondertiteling
Tarot 2024 1080p AMZN WEB-DL DDP5 1 H 264-BYNDR Downloaden
Tarot.2024.1080p.AMZN.WEB-DL.DDP5.1.H.264-BYNDR Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Woensdag 1 mei 2024
 • Speelduur 92 minuten
 • Genres Horror
 • Productie budget $8,000,000
 • Opbrengst $48,027,934
 • Productiebedrijven Screen Gems, Alloy Entertainment, Ground Control Entertainment & Capstone Pictures
 • Productielanden United States of America
 • Trefwoorden Tarot cards, Fate, Slasher, Group of friends, College student, Supernatural horror & Cursed object.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

Tarot (2024) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Tarot (2024) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video.

De film Tarot (2024) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Tarot (2024) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Tarot (2024) huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Tarot (2024) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Tarot (2024) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Tarot (2024) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Tarot (2024) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Tarot (2024) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Tarot (2024) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Tarot (2024) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Tarot (2024) met Harriet Slater kopen of huren op Apple TV in België.