The First Omen 2024

Creëer iets om bang voor te zijn.

 • 6.7 565 stemmen
 • 120 min
 • Horror
Trailer afspelen

Een jonge Amerikaanse vrouw reist naar het Vaticaan om in een weeshuis te werken, in de hoop haar ware roeping binnen de kerk te vinden. Wanneer ze een onrustig jong meisje onder haar hoede neemt, stuit de vrouw op een duisternis die in het kind op de loer ligt, waardoor ze haar eigen geloof in twijfel trekt en een samenzwering vermoedt die de kern van de katholieke kerk zelf zou kunnen raken.


Stream The First Omen (2024) online in België

Wil je The First Omen (2024) kijken? Is de film The First Omen met Nell Tiger Free te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The First Omen kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je The First Omen (2024) streamen op Disney Plus. Het is mogelijk om de film The First Omen te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. The First Omen (2024) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Stream The First Omen (2024) gratis

Download The First Omen (2024) Nederlandstalige ondertiteling
The.First.Omen.2024.1080p.WEB-DL.DDP5.1.Atmos.H.264-FLUX Downloaden
The First Omen (2024) [720p] [WEBRip] [YTS.MX] Downloaden
The.First.Omen.2024.1080p.AMZN.WEB-DL.DDP5.1.Atmos.H.264 Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Woensdag 3 april 2024
 • Speelduur 120 minuten
 • Genres Horror
 • Productie budget $30,000,000
 • Opbrengst $53,689,531
 • Productiebedrijven Phantom Four & 20th Century Studios
 • Productielanden United States of America
 • Trefwoorden Nun, Prophecy, Italy, Devil's son, Revelation, Anti-christ, Prequel, Priest, Female protagonist, Church, Freaky, Dark secret & Religious horror.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film The First Omen (2024) met Nell Tiger Free is te streamen op Disney Plus. The First Omen (2024) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. The First Omen (2024) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video.

Momenteel kun je The First Omen (2024) streamen op Disney Plus in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film The First Omen (2024) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film The First Omen (2024) huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je The First Omen (2024) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The First Omen (2024) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The First Omen (2024) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The First Omen (2024) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Ja, The First Omen (2024) is beschikbaar op Disney Plus in België. Met een abonnement bij Disney+ kan je The First Omen (2024) onbeperkt gratis kijken.

The First Omen (2024) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The First Omen (2024) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film The First Omen (2024) met Nell Tiger Free kopen of huren op Apple TV in België.