The Auschwitz Report 2021

Originele titel: Správa

Ze zijn uit de hel ontsnapt... en nu moeten ze het bewijzen

  • 6.3 62 stemmen
  • 88 min
  • Drama Historisch Oorlog
Trailer afspelen

Waargebeurd verhaal van Freddy en Walter, twee jonge Slowaakse joden, die in 1942 naar Auschwitz werden gedeporteerd. Op 10 april 1944, na een nauwgezette planning en met de hulp en de veerkracht van hun medegevangenen, weten ze te ontsnappen. Terwijl de gevangenen die ze hebben achtergelaten, moedig standhouden tegen de nazi-officieren, worden de twee mannen gedreven door de hoop dat hun bewijs levens kan redden. Uitgemergeld en gekwetst banen ze zich een weg door de bergen terug naar Slowakije.


Stream The Auschwitz Report (2021) online in België

Wil je The Auschwitz Report (2021) kijken? Is de film The Auschwitz Report met Noël Czuczor te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Auschwitz Report kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film The Auschwitz Report te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. The Auschwitz Report (2021) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video om online te kijken.

Koop The Auschwitz Report (2021)
Huur The Auschwitz Report (2021)
Download ondertiteling voor deze film Správa (2021)
The.Auschwitz.Report.2021.1080p.AMZN.WEB-DL.DDP5.1.H.264-JKP Downloaden
The.Auschwitz.Report.2021.1080p.BluRay.x264.DTS-WiKi Downloaden
The.Auschwitz.Report.2021.1080p.BluRay.x264.DTS-WiKi Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 18 maart 2021
  • Speelduur 88 minuten
  • Genres Drama, Historisch & Oorlog
  • Opbrengst $360,868
  • Productiebedrijven Evolution Films, Ostlicht Filmproduktion, DNA Production & RTVS
  • Productielanden Czech Republic, Germany & Slovakia
  • Trefwoorden Based on novel or book.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

The Auschwitz Report (2021) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. The Auschwitz Report (2021) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video.

De film The Auschwitz Report (2021) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film The Auschwitz Report (2021) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film The Auschwitz Report (2021) huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je The Auschwitz Report (2021) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Auschwitz Report (2021) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Auschwitz Report (2021) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Auschwitz Report (2021) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Auschwitz Report (2021) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Auschwitz Report (2021) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Auschwitz Report (2021) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film The Auschwitz Report (2021) met Noël Czuczor kopen of huren op Apple TV in België.