名探偵コナン ゼロの執行人 (2018) poster

Detective Conan: Zero the Enforcer 2018

Originele titel: 名探偵コナン ゼロの執行人

  • 6.2 147 stemmen
  • 115 min
  • Animatie Misdaad Mysterie Actie

Een nieuw gebouwde faciliteit in de Baai van Tokio, genaamd "Edge of Ocean", zal de locatie zijn van de Tokyo Summit. Op 1 mei vond de top plaats met 22.000 politieagenten op het terrein, maar een enorme explosie treft deze enorme faciliteit. Het incident draagt de kenmerken van Toru Amuro, een lid van het Veiligheidsbureau van het Nationale Politiebureau, het agentschap dat verantwoordelijk is voor de openbare veiligheidspolitie in het hele land, beter bekend als 'Zero'. Conan kan het niet helpen achterdochtig te zijn over een eerder bombardement en het geheimzinnige gedrag van Amuro. Er worden vingerafdrukken gevonden op de plaats delict die overeenkomen met die van Rans vader, Kogoro Mori. Zou dit een soort van samenzwering kunnen zijn? Conan en Amuro beginnen te botsen over de arrestatie van Kogoro. Is Toru Amuro een vriend of vijand?


Stream Detective Conan: Zero the Enforcer (2018) online in België

Wil je Detective Conan: Zero the Enforcer (2018) kijken? Is de film Detective Conan: Zero the Enforcer met 高山みなみ te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Detective Conan: Zero the Enforcer kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 13 april 2018
  • Speelduur 115 minuten
  • Genres Animatie, Misdaad, Mysterie & Actie
  • Opbrengst $101,860,359
  • Productiebedrijven TMS Entertainment, Yomiuri Telecasting Corporation, Shogakukan-Shueisha Productions, Nippon Television Network Corporation & TOHO
  • Productielanden Japan
  • Trefwoorden Falsely accused, Satellite, Secret agent, Tokyo, japan, Private detective, Detective agency, Woman lawyer, Anime, Cyber terrorism, Drone operators & Child detective.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Detective Conan: Zero the Enforcer (2018) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Detective Conan: Zero the Enforcer (2018) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Detective Conan: Zero the Enforcer (2018) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Detective Conan: Zero the Enforcer (2018) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Detective Conan: Zero the Enforcer (2018) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Detective Conan: Zero the Enforcer (2018) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Detective Conan: Zero the Enforcer (2018) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Detective Conan: Zero the Enforcer (2018) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Detective Conan: Zero the Enforcer (2018) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Detective Conan: Zero the Enforcer (2018) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Detective Conan: Zero the Enforcer (2018) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Detective Conan: Zero the Enforcer (2018) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.