Arjen Lubach & Tim Kamps: Het Monica Da Silva Trio (2012) poster

Arjen Lubach & Tim Kamps: Het Monica Da Silva Trio 2012

  • 45 min
  • Komedie Muziek

Nadat Monica da Silva in 2009 wegens een gênant meningsverschil besloot het trio te verlaten, zagen haar twee overgebleven gitaristen Tim Kamps en Arjen Lubach geen reden om te stoppen. Of om de naam te veranderen. Ze schreven nieuwe nummers en namen zelf plaats achter de microfoon. Dit tot duo verworden trio werd vervolgens dé grote hit van reizend theaterfestival De Parade en ze speelden op Lowlands en de Zwarte Cross. Hun laatste single ‘Dingetje’ werd een succes op YouTube. Vanavond de uitgebreide spin-off van de kortere, succesvolle Parade-show en verwacht nog meer droge humor, scherpe teksten en vette muziek.


Stream Arjen Lubach & Tim Kamps: Het Monica Da Silva Trio (2012) online in België

Wil je Arjen Lubach & Tim Kamps: Het Monica Da Silva Trio (2012) kijken? Is de film Arjen Lubach & Tim Kamps: Het Monica Da Silva Trio met Arjen Lubach te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Arjen Lubach & Tim Kamps: Het Monica Da Silva Trio kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zondag 1 januari 2012
  • Speelduur 45 minuten
  • Genres Komedie & Muziek
  • Productiebedrijven VARA
  • Productielanden Netherlands
  • Trefwoorden Stand-up comedy & Musical duo.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Arjen Lubach & Tim Kamps: Het Monica Da Silva Trio (2012) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Arjen Lubach & Tim Kamps: Het Monica Da Silva Trio (2012) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Arjen Lubach & Tim Kamps: Het Monica Da Silva Trio (2012) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Arjen Lubach & Tim Kamps: Het Monica Da Silva Trio (2012) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Arjen Lubach & Tim Kamps: Het Monica Da Silva Trio (2012) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Arjen Lubach & Tim Kamps: Het Monica Da Silva Trio (2012) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Arjen Lubach & Tim Kamps: Het Monica Da Silva Trio (2012) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Arjen Lubach & Tim Kamps: Het Monica Da Silva Trio (2012) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Arjen Lubach & Tim Kamps: Het Monica Da Silva Trio (2012) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Arjen Lubach & Tim Kamps: Het Monica Da Silva Trio (2012) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Arjen Lubach & Tim Kamps: Het Monica Da Silva Trio (2012) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Arjen Lubach & Tim Kamps: Het Monica Da Silva Trio (2012) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.