Youp van 't Hek: Met de kennis van nu (2020) poster

Youp van 't Hek: Met de kennis van nu 2020

  • 100 min
  • Komedie

Registratie van de theatervoorstelling waarmee Youp van 't Hek, in februari 2020, in Carré de succesvolle toer afsloot. Een 16-jarige scholier informeert bij Youp hoe hij cabaretier kan worden. De goede man heeft veertig jaar ervaring. Youp legt dat voorzichtig uit en blikt met de jongen terug op zijn eigen schuchtere begin. Allemaal met de kennis van nu. Maar het gaat ondertussen vooral over de cabaretier nu! Hij is vorig seizoen 65 geworden en daar maakt hij zich heel vrolijk over. Relativerend over de wereld en vooral over zichzelf. Want uiteindelijk is de beste spot toch zelfspot.


Stream Youp van 't Hek: Met de kennis van nu (2020) online in België

Wil je Youp van 't Hek: Met de kennis van nu (2020) kijken? Is de film Youp van 't Hek: Met de kennis van nu met Youp van 't Hek te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Youp van 't Hek: Met de kennis van nu kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 20 februari 2020
  • Speelduur 100 minuten
  • Genres Komedie
  • Productiebedrijven Hekwerk Theaterproducties & BNNVARA
  • Productielanden Netherlands
  • Trefwoorden Stand-up comedy.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Youp van 't Hek: Met de kennis van nu (2020) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Youp van 't Hek: Met de kennis van nu (2020) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Youp van 't Hek: Met de kennis van nu (2020) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Youp van 't Hek: Met de kennis van nu (2020) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Youp van 't Hek: Met de kennis van nu (2020) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Youp van 't Hek: Met de kennis van nu (2020) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Youp van 't Hek: Met de kennis van nu (2020) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Youp van 't Hek: Met de kennis van nu (2020) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Youp van 't Hek: Met de kennis van nu (2020) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Youp van 't Hek: Met de kennis van nu (2020) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Youp van 't Hek: Met de kennis van nu (2020) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Youp van 't Hek: Met de kennis van nu (2020) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.