Whoever Slew Auntie Roo? 1972

  • 6.3 66 stemmen
  • 91 min
  • Horror Thriller
Trailer afspelen

Voor de kinderen en het personeel van het weeshuis is Auntie Roo (Winters) een vriendelijke Amerikaanse weduwe, die elk jaar erg gezellige kerstpartijtjes geeft in haar huis. Maar eigenlijk is ze een zwaar gestoorde vrouw die de gemummificeerde resten van haar dochtertje op de zolder bewaart. Als een klein weesmeisje (Franks) op één van haar kerstpartijtjes komt, wordt ze herinnerd aan haar dochter en houdt ze het meisje gevangen op de zolder. Niemand gelooft haar broer, Christopher (Lester), als deze vertelt wat er is gebeurd.


Stream Whoever Slew Auntie Roo? (1972) online in België

Wil je Whoever Slew Auntie Roo? (1972) kijken? Is de film Whoever Slew Auntie Roo? met Shelley Winters te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Whoever Slew Auntie Roo? kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 11 februari 1972
  • Speelduur 91 minuten
  • Genres Horror & Thriller
  • Productiebedrijven Hemdale & American International Pictures
  • Productielanden United Kingdom
  • Trefwoorden New year's eve, Kidnapping, Brother, Christmas tree, Sister, Orphan, House fire, Teddy bear, Séance, Child kidnapping, Fake psychic, Older brother younger sister, Christmas, Orphan siblings, Magician, Death of a child & Hagsploitation.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Whoever Slew Auntie Roo? (1972) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Whoever Slew Auntie Roo? (1972) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Whoever Slew Auntie Roo? (1972) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Whoever Slew Auntie Roo? (1972) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Whoever Slew Auntie Roo? (1972) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Whoever Slew Auntie Roo? (1972) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Whoever Slew Auntie Roo? (1972) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Whoever Slew Auntie Roo? (1972) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Whoever Slew Auntie Roo? (1972) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Whoever Slew Auntie Roo? (1972) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Whoever Slew Auntie Roo? (1972) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Whoever Slew Auntie Roo? (1972) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.