Red Sandra (2021) poster

Red Sandra 2021

  • 8 1 stemmen
  • 100 min
  • Drama

William en Olga krijgen onverwacht de diagnose dat hun enige dochtertje Sandra (6) lijdt aan MLD, een zeldzame spierziekte. Ze heeft nog ongeveer een jaar te leven. De wereld van het gezin stort in elkaar. De vader weigert de hoop op te geven en gooit zich in een verbeten strijd tegen de farma-industrie.


Stream Red Sandra (2021) online in België

Wil je Red Sandra (2021) kijken? Is de film Red Sandra met Sven de Ridder te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Red Sandra kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Red Sandra (2021) streamen op Sooner. Het is mogelijk om de film Red Sandra te kopen op Apple TV & Google Play Movies. Red Sandra (2021) is te huur op Apple TV & Google Play Movies om online te kijken.

Stream Red Sandra (2021) gratis
Koop Red Sandra (2021)
Huur Red Sandra (2021)
Download ondertiteling voor deze film Red Sandra (2021)
Red Sandra_Track03 Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 17 september 2021
  • Speelduur 100 minuten
  • Genres Drama
  • Productie budget $2,933,294
  • Productiebedrijven Independent films, Eyeworks Film, Eyeworks, Kinepolis Film Productions, Kinepolis & Kaap Holland Film
  • Productielanden Belgium & Netherlands
  • Trefwoorden Medicine & Family.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Red Sandra (2021) met Sven de Ridder is te streamen op Sooner. Red Sandra (2021) is te koop op Apple TV & Google Play Movies. Red Sandra (2021) kan je in België huren op Apple TV & Google Play Movies.

Momenteel kun je Red Sandra (2021) streamen op Sooner in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Red Sandra (2021) is te koop op streamingdienst Apple TV & Google Play Movies. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Red Sandra (2021) huren op Apple TV & Google Play Movies. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Red Sandra (2021) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Red Sandra (2021) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Red Sandra (2021) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Red Sandra (2021) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Red Sandra (2021) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Red Sandra (2021) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Red Sandra (2021) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Red Sandra (2021) met Sven de Ridder kopen of huren op Apple TV in België.