Cocoon: The Return 1988

  • 6.5 955 stemmen
  • 116 min
  • Komedie Sciencefiction
Trailer afspelen

Vijf jaar na hun vertrek naar de planeet Antaria bezoeken de 'jeugdige oudjes' Ben, Mary, Art, Bess, Joe en Alma hun familie en vrienden op aarde. Enkele Antarianen vergezellen hen. Zij hebben de opdracht om een aantal 'cocoons', waarin zich leden van een Antariaanse expeditie bevinden die jaren geleden op aarde moesten worden achtergelaten, uit de zee te bergen. Ben en Mary zoeken hun kleinzoon David op. Het kind kan de scheiding van zijn ouders niet verwerken. Bernie Lefkowitz, een bejaarde goede vriend van onze 'vitale oudjes' wil zelfmoord plegen, maar hij wordt door zijn kameraden 'gestoord'.


Stream Cocoon: The Return (1988) online in België

Wil je Cocoon: The Return (1988) kijken? Is de film Cocoon: The Return met Don Ameche te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Cocoon: The Return kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Cocoon: The Return te kopen op Rakuten TV. Cocoon: The Return (1988) is te huur op Rakuten TV om online te kijken.

Koop Cocoon: The Return (1988)
Huur Cocoon: The Return (1988)
Download ondertiteling voor deze film Cocoon: The Return (1988)
Cocoon 2: The Return Downloaden
Cocoon.El.Retorno.1988.SPANiSH.720p.WEB.h264-ENDURANCE Downloaden
Cocoon.The.Return.1988.1080p.WEBRip.x264-[YTS.AM] Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 13 september 1988
  • Speelduur 116 minuten
  • Genres Komedie & Sciencefiction
  • Productie budget $17,500,000
  • Opbrengst $25,000,000
  • Productiebedrijven Zanuck/Brown Productions & 20th Century Fox
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Return, Pregnancy, Shape shifting alien, Pregnant woman, Expectant father, Expectant mother, Pregnant wife, Shape shifter, Cocoon, Senior citizen, Human form & Ice cream sundae.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Cocoon: The Return (1988) is te koop op Rakuten TV. Cocoon: The Return (1988) kan je in België huren op Rakuten TV.

De film Cocoon: The Return (1988) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Cocoon: The Return (1988) is te koop op streamingdienst Rakuten TV. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Cocoon: The Return (1988) huren op Rakuten TV. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Cocoon: The Return (1988) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Cocoon: The Return (1988) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Cocoon: The Return (1988) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Cocoon: The Return (1988) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Cocoon: The Return (1988) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Cocoon: The Return (1988) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Cocoon: The Return (1988) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Cocoon: The Return (1988) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.