Samurai Ayothaya 2010

Originele titel: ซามูไร อโยธยา

  • 6.2 33 stemmen
  • 100 min
  • Actie Drama
Trailer afspelen

Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Yamada Nagamasa, een Japanse krijger die in de 16e eeuw naar Ayothaya ging en er soldaat werd in het leger van koning Naresuan. Na de oorlog met Burma blijft het in Ayothaya onrustig, omdat een groep mysterieuze mannen de stad heeft geterroriseerd en geplunderd. Yamada gaat achter hun aan en komt er achter dat de mannen opstandige Japanse samoerai zijn. Nu moet hij zijn eigen landgenoten bevechten.


Stream Samurai Ayothaya (2010) online in België

Wil je Samurai Ayothaya (2010) kijken? Is de film Samurai Ayothaya met Seigi Ozeki te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Samurai Ayothaya kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Samurai Ayothaya (2010) streamen op Amazon Prime Video.

Stream Samurai Ayothaya (2010) gratis
Download ondertiteling voor deze film ซามูไร อโยธยา (2010)
The Samurai of Ayothaya 2010.DVDRip.XviD.AC3-AsA Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Maandag 22 februari 2010
  • Speelduur 100 minuten
  • Genres Actie & Drama
  • Productiebedrijven Mahagan Films Co. Ltd.
  • Productielanden Thailand

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Samurai Ayothaya (2010) met Seigi Ozeki is te streamen op Amazon Prime Video.

Momenteel kun je Samurai Ayothaya (2010) streamen op Amazon Prime Video in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Samurai Ayothaya (2010) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Samurai Ayothaya (2010) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Samurai Ayothaya (2010) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Samurai Ayothaya (2010) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Samurai Ayothaya (2010) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Samurai Ayothaya (2010) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Samurai Ayothaya (2010) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ja, Samurai Ayothaya (2010) is beschikbaar op Amazon Prime Video in België. Met een abonnement bij Amazon Prime Video kan je Samurai Ayothaya (2010) onbeperkt gratis kijken.

Samurai Ayothaya (2010) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Samurai Ayothaya (2010) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.