Kingdom of the Planet of the Apes 2024

 • 6.9 1221 stemmen
 • 145 min
 • Sciencefiction Avontuur Actie
Trailer afspelen

Kingdom of the Planet of the Apes speelt zich af in de toekomst, enkele generaties na het bewind van Caesar. In deze tijd zijn de apen de dominante soort en leven in harmonie samen, maar leiden de mensen een ondergedoken leven. Terwijl een nieuwe, tyrannieke apenleider zijn imperium opbouwt, maakt een jonge aap een aangrijpende reis die er voor zorgt dat hij alles wat hij heeft geleerd over het verleden in twijfel trekt. De keuzes die hij maakt zal de toekomst voor zowel apen als mensen bepalen.


Stream Kingdom of the Planet of the Apes (2024) online in België

Wil je Kingdom of the Planet of the Apes (2024) kijken? Is de film Kingdom of the Planet of the Apes met Owen Teague te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Kingdom of the Planet of the Apes kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Download Kingdom of the Planet of the Apes (2024) Nederlandstalige ondertiteling
Kingdom.Of.The.Planet.Of.The.Apes.2024.1080p.TS.x264-CxN Downloaden
Kingdom of the Planet of the Apes 2024 1080p V3 HDTS X264 COLLECTIVE Downloaden
Kingdom.of.the.Planet.of.the.Apes.2024.HDCAM. Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Woensdag 8 mei 2024
 • Speelduur 145 minuten
 • Genres Sciencefiction, Avontuur & Actie
 • Productie budget $160,000,000
 • Opbrengst $385,621,784
 • Productiebedrijven 20th Century Studios, Oddball Entertainment & Jason T. Reed Productions
 • Productielanden United States of America
 • Trefwoorden Empire, Kingdom, Gorilla, Dystopia, Eagle, Sequel, Anthropomorphism, Distant future, Ape, Orangutan, Evolution, Chimpanzee, Primate, Sign languages, Journey, Cgi-live action hybrid, Clan, Post-apocalyptic & Evil tyrant.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film Kingdom of the Planet of the Apes (2024) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Kingdom of the Planet of the Apes (2024) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Kingdom of the Planet of the Apes (2024) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Kingdom of the Planet of the Apes (2024) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Kingdom of the Planet of the Apes (2024) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Kingdom of the Planet of the Apes (2024) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Kingdom of the Planet of the Apes (2024) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Kingdom of the Planet of the Apes (2024) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Kingdom of the Planet of the Apes (2024) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Kingdom of the Planet of the Apes (2024) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Kingdom of the Planet of the Apes (2024) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Kingdom of the Planet of the Apes (2024) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.