Challengers 2024

  • 7.4 353 stemmen
  • 132 min
  • Drama Romantiek
Trailer afspelen

Tashi Duncan, een voormalige talentvolle tennisster die coach is geworden, is een sterke vrouw die zowel op als buiten de tennisbaan haar mannetje staat en getrouwd is met een tenniskampioen die een wat mindere periode doormaakt. Tashi’s pogingen haar man er weer bovenop te helpen nemen een verrassende wending wanneer hij het moet opnemen tegen de uitgerangeerde Patrick, zijn voormalige beste vriend en de ex van Tashi. Als zaken uit hun verleden er vervolgens toe leiden dat de spanningen hoog oplopen, wordt Tashi gedwongen zich af te vragen welke prijs er voor de winst zal moeten worden betaald.


Stream Challengers (2024) online in België

Wil je Challengers (2024) kijken? Is de film Challengers met Zendaya te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Challengers kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 18 april 2024
  • Speelduur 132 minuten
  • Genres Drama & Romantiek
  • Productie budget $55,000,000
  • Opbrengst $26,936,634
  • Productiebedrijven Pascal Pictures, Why Are You Acting? Productions, Frenesy Film & Metro-Goldwyn-Mayer
  • Productielanden Italy & United States of America
  • Trefwoorden Hotel room, Infidelity, Husband wife relationship, Love triangle, Sports, Tennis, Competition, Tennis racket, Eroticism, Sauna, Tennis player, Rivalry, Interracial marriage, Polyamory, Tennis court, Ex-boyfriend ex-girlfriend relationship, Tennis ball, Knee injury, Prodigy, Tennis pro, 2000s, 2010s, Lgbt interest, Female coach, Psychosexual, Gay kiss, Sports drama, Power dynamics, Ex friend & New york.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Challengers (2024) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Challengers (2024) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Challengers (2024) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Challengers (2024) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Challengers (2024) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Challengers (2024) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Challengers (2024) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Challengers (2024) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Challengers (2024) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Challengers (2024) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Challengers (2024) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Challengers (2024) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.