ルパン三世 THE FIRST 2019

  • 7.3 281 stemmen
  • 93 min
  • Avontuur Actie Animatie
Trailer afspelen

De iconische 'gentleman thief' Lupin III keert terug in een avontuur vol actie, dat het hele continent bestrijkt, terwijl Lupin III en zijn kleurrijke metgezellen uit de onderwereld zich haasten om de geheimen van het mysterieuze Bresson Diary te ontrafelen, voordat het in de handen valt van een duistere kliek die zal er alles aan doen om het Derde Rijk weer tot leven te wekken.


Stream ルパン三世 THE FIRST (2019) online in België

Wil je ルパン三世 THE FIRST (2019) kijken? Is de film ルパン三世 THE FIRST met Kanichi Kurita te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je ルパン三世 THE FIRST kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film ルパン三世 THE FIRST te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Rakuten TV. ルパン三世 THE FIRST (2019) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Rakuten TV om online te kijken.

Koop ルパン三世 THE FIRST (2019)
Huur ルパン三世 THE FIRST (2019)
Download ondertiteling voor deze film ルパン三世 THE FIRST (2019)
lupin III Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 6 december 2019
  • Speelduur 93 minuten
  • Genres Avontuur, Actie & Animatie
  • Opbrengst $7,334,393
  • Productiebedrijven TMS Entertainment, TOHO, Monkey Punch Pictures, Marza Animation Planet, Yomiuri Telecasting Corporation, Hiroshima Telecasting, Miyagi Television Broadcasting, Abe Shuji, Fukuoka Broadcasting System, Nihon Television Network, Sapporo Television Broadcasting Company, Shirogumi, Shizuoka Daiichi Television & Chukyo TV Broadcasting Company
  • Productielanden Japan
  • Trefwoorden Thief, Based on manga, Gentleman thief & Anime.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

ルパン三世 THE FIRST (2019) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Rakuten TV. ルパン三世 THE FIRST (2019) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Rakuten TV.

De film ルパン三世 THE FIRST (2019) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film ルパン三世 THE FIRST (2019) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Rakuten TV. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film ルパン三世 THE FIRST (2019) huren op Apple TV, Google Play Movies & Rakuten TV. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je ルパン三世 THE FIRST (2019) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film ルパン三世 THE FIRST (2019) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film ルパン三世 THE FIRST (2019) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

ルパン三世 THE FIRST (2019) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

ルパン三世 THE FIRST (2019) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

ルパン三世 THE FIRST (2019) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

ルパン三世 THE FIRST (2019) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film ルパン三世 THE FIRST (2019) met Kanichi Kurita kopen of huren op Apple TV in België.