Mononoke-Hime 1997

Originele titel: もののけ姫

 • 8.3 7211 stemmen
 • 134 min
 • Avontuur Fantasie Animatie
Trailer afspelen

Een kwade bosgod infecteert een prins met een dodelijke ziekte. Hij zal sterven als hij geen geneesmiddel zal vinden, maar het lijkt er op dat hij in het Oosten van het rijk hulp kan vinden.


Stream Mononoke-Hime (1997) online in België

Wil je Mononoke-Hime (1997) kijken? Is de film Mononoke-Hime met Youji Matsuda te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Mononoke-Hime kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Mononoke-Hime (1997) streamen op Netflix. Het is mogelijk om de film Mononoke-Hime te kopen op Apple TV. Mononoke-Hime (1997) is te huur op Apple TV om online te kijken.

Stream Mononoke-Hime (1997) gratis
Koop Mononoke-Hime (1997)
Huur Mononoke-Hime (1997)

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Zaterdag 12 juli 1997
 • Speelduur 134 minuten
 • Genres Avontuur, Fantasie & Animatie
 • Productie budget $23,500,000
 • Opbrengst $169,000,000
 • Productiebedrijven Studio Ghibli, Nibariki, dentsu Music And Entertainment, TNDG, Tokuma Shoten, Nippon Television Network Corporation & dentsu
 • Productielanden Japan
 • Trefwoorden Fight, Wolf, Human vs nature, Leprosy, Wild boar, Territory, Feral child, Friendship, Rural area, Decapitation, Historical fiction, Spirit, Demon, Nature, Environmentalism, Deforestation, Anime & Industrialization.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film Mononoke-Hime (1997) met Youji Matsuda is te streamen op Netflix. Mononoke-Hime (1997) is te koop op Apple TV. Mononoke-Hime (1997) kan je in België huren op Apple TV.

Momenteel kun je Mononoke-Hime (1997) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Mononoke-Hime (1997) is te koop op streamingdienst Apple TV. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Mononoke-Hime (1997) huren op Apple TV. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Mononoke-Hime (1997) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Mononoke-Hime (1997) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Mononoke-Hime (1997) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, Mononoke-Hime (1997) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je Mononoke-Hime (1997) onbeperkt gratis kijken.

Mononoke-Hime (1997) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Mononoke-Hime (1997) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Mononoke-Hime (1997) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Mononoke-Hime (1997) met Youji Matsuda kopen of huren op Apple TV in België.