What's Good for the Goose (1969) poster

What's Good for the Goose 1969

  • 6 5 stemmen
  • 105 min
  • Komedie

Timothy Bartlett (Norman Wisdom) is een bankier van middelbare leeftijd die naar een badplaats wordt gestuurd voor een bankiersconventie. Hij vreest dat de vergaderingen verschrikkelijk saai zullen zijn, maar de zaken veranderen wanneer twee amoureuze hippiemeisjes Timothy meenemen voor een zeiltocht op de zee van de liefde. Timothy wordt gek en maakt een spektakel van zichzelf in hippiekleding terwijl hij probeert in de swingende scene te passen. Naakte duikjes in de oceaan worden gevolgd en voorafgegaan door wilde feesten terwijl hij de dagen van zijn vlammende jeugd probeert te herbeleven. Nadat hij wroeging en schaamte voelt over zijn gedrag, roept hij zijn vrouw op om met hem mee te gaan naar de conventie om hun liefde nieuw leven in te blazen in deze low-brow-komedie. De Britse rockgroep The Pretty Things verzorgt de muziek.


Stream What's Good for the Goose (1969) online in België

Wil je What's Good for the Goose (1969) kijken? Is de film What's Good for the Goose met Norman Wisdom te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je What's Good for the Goose kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 21 maart 1969
  • Speelduur 105 minuten
  • Genres Komedie
  • Productiebedrijven Tigon British Film Productions
  • Productielanden United Kingdom
  • Trefwoorden Voyeurism & Mid-life crisis.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film What's Good for the Goose (1969) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film What's Good for the Goose (1969) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film What's Good for the Goose (1969) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film What's Good for the Goose (1969) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je What's Good for the Goose (1969) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film What's Good for the Goose (1969) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film What's Good for the Goose (1969) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

What's Good for the Goose (1969) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

What's Good for the Goose (1969) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

What's Good for the Goose (1969) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

What's Good for the Goose (1969) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. What's Good for the Goose (1969) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.