Now You See Me 2013

 • 7.3 15011 stemmen
 • 115 min
 • Thriller Misdaad
Trailer afspelen

'The Four Horsemen' is een groep goochelaars onder leiding van Atlas. Tijdens het uitvoeren van hun magische show overvalt de bende een bank op een ander continent om vervolgens de winst onder het publiek te verdelen. De FBI-agent Dylan is vastberaden om de goochelaars te laten boeten voor hun misdaden. Hij wordt echter gedwongen om samen te werken met Alma, een rechercheur van Interpol. Uit wanhoop keert Dylan zich tot de beroemde magiër Thaddeus die beweert dat de bankoverval gepleegd is middels vermommingen en videobedrog. Over één ding zijn Dylan en Alma het eens: The Horsemen moeten een handlanger hebben, en het vinden van die persoon is de sleutel tot de oplossing.


Stream Now You See Me (2013) online in België

Wil je Now You See Me (2013) kijken? Is de film Now You See Me met Jesse Eisenberg te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Now You See Me kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Now You See Me te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Now You See Me (2013) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video om online te kijken.

Koop Now You See Me (2013)
Huur Now You See Me (2013)

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Woensdag 29 mei 2013
 • Speelduur 115 minuten
 • Genres Thriller & Misdaad
 • Productie budget $75,000,000
 • Opbrengst $351,700,000
 • Productiebedrijven Summit Entertainment, K/O Paper Products, SOIXAN7E QUIN5E & See Me Louisiana
 • Productielanden United States of America & France
 • Trefwoorden New york city, Paris, france, Escape, Magic, Bank, Fbi, Vault, New orleans, louisiana, Investigation, Heist, Money, Conspiracy, Las vegas & Magician.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

Now You See Me (2013) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Now You See Me (2013) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video.

De film Now You See Me (2013) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Now You See Me (2013) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Now You See Me (2013) huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Now You See Me (2013) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Now You See Me (2013) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Now You See Me (2013) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Now You See Me (2013) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Now You See Me (2013) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Now You See Me (2013) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Now You See Me (2013) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Now You See Me (2013) met Jesse Eisenberg kopen of huren op Apple TV in België.