The Speed of Thought 2011

  • 4.7 40 stemmen
  • 94 min
  • Actie Thriller Sciencefiction
Trailer afspelen

Joshua Lazarus is een 'scoper', een telepaat die de gedachten van mensen kan lezen. Er zijn slechts een handjevol scopers in de wereld. Met de juiste training kan een scoper leren om de stemmen te controleren. Maar het geschenk is dodelijk, een scoper wordt krankzinnig op de leeftijd van 29 jaar. Joshua is 28. Joshua en zijn mentor werken met de regering in ruil voor een genezing. Op een missie ontmoet Joshua de ongetrainde scoper Anna. Door hun unieke gave openen ze hun gedachten aan elkaar en worden ze al snel verliefd. Maar de regering staat dit niet toe en ze plannen een verdwijning om samen een nieuw leven te beginnen. Ze worden echter al snel ontdekt en uit elkaar getrokken. Met de hulp van hun jeugdvriend wordt Joshua gedwongen om de waarheid de ontdekken over zijn gaven en die van de anderen.


Stream The Speed of Thought (2011) online in België

Wil je The Speed of Thought (2011) kijken? Is de film The Speed of Thought met Nick Stahl te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Speed of Thought kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je The Speed of Thought (2011) streamen op Amazon Prime Video. Het is mogelijk om de film The Speed of Thought te kopen op Amazon Video. The Speed of Thought (2011) is te huur op Amazon Video om online te kijken.

Stream The Speed of Thought (2011) gratis
Koop The Speed of Thought (2011)
Huur The Speed of Thought (2011)
Download ondertiteling voor deze film The Speed of Thought (2011)
The.Speed.of.Thought.2011.DVDRip.XviD-EVO Downloaden
The.Speed.of.Thought.2011.BluRay.720p.DTS.x264-CHD Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 29 april 2011
  • Speelduur 94 minuten
  • Genres Actie, Thriller & Sciencefiction
  • Productie budget $2,000,000
  • Productiebedrijven Black Sand Pictures, Soho Screen Productions & Highland Film Group
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Telepathy, National security agency (nsa) & Fugitive.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film The Speed of Thought (2011) met Nick Stahl is te streamen op Amazon Prime Video. The Speed of Thought (2011) is te koop op Amazon Video. The Speed of Thought (2011) kan je in België huren op Amazon Video.

Momenteel kun je The Speed of Thought (2011) streamen op Amazon Prime Video in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film The Speed of Thought (2011) is te koop op streamingdienst Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film The Speed of Thought (2011) huren op Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je The Speed of Thought (2011) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Speed of Thought (2011) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Speed of Thought (2011) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Speed of Thought (2011) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Speed of Thought (2011) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ja, The Speed of Thought (2011) is beschikbaar op Amazon Prime Video in België. Met een abonnement bij Amazon Prime Video kan je The Speed of Thought (2011) onbeperkt gratis kijken.

The Speed of Thought (2011) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. The Speed of Thought (2011) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.