Hillbilly Elegy 2020

  • 6.7 844 stemmen
  • 116 min
  • Drama
Trailer afspelen

J.D. Vance, een voormalige marinier uit zuid-Ohio die aan de Yale-universiteit rechten studeert, krijgt een droombaan aangeboden maar wordt door een familiecrisis gedwongen om terug te keren naar de plaats waar hij opgroeide en die hij het liefst wil vergeten. J.D. wordt geconfronteerd met de ingewikkelde dynamiek in zijn familie in Appalachia, waaronder zijn explosieve relatie met zijn verslaafde moeder Bev. Door de herinneringen aan zijn oma Mamaw, de veerkrachtige, slimme vrouw die hem opvoedde, realiseert J.D. zich echter hoezeer zijn familie zijn eigen levenstraject positief heeft beïnvloed.


Stream Hillbilly Elegy (2020) online in België

Wil je Hillbilly Elegy (2020) kijken? Is de film Hillbilly Elegy met Gabriel Basso te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Hillbilly Elegy kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Hillbilly Elegy (2020) streamen op Netflix.

Stream Hillbilly Elegy (2020) gratis
Download ondertiteling voor deze film Hillbilly Elegy (2020)
Hillbilly.Elegy.2020.1080p.WEB.H264-NAISU Downloaden
Hillbilly.Elegy.2020.1080p-WebRIP RARBG Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Maandag 9 november 2020
  • Speelduur 116 minuten
  • Genres Drama
  • Productiebedrijven Imagine Entertainment
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Child abuse, Based on novel or book, Heroin, Drug addiction, American dream, Overdose, Kentucky, Ohio, Yale university, Drug rehabilitation, Hillbilly, Based on memoir or autobiography, Single mother, Teenage boy, Law student, Grandmother, Appalachian, 1990s, Appalachian mountains, Mother son relationship, Traditional family, Mother son estrangement, Childhood memory & Small town life.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Hillbilly Elegy (2020) met Gabriel Basso is te streamen op Netflix.

Momenteel kun je Hillbilly Elegy (2020) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Hillbilly Elegy (2020) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Hillbilly Elegy (2020) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Hillbilly Elegy (2020) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Hillbilly Elegy (2020) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Hillbilly Elegy (2020) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, Hillbilly Elegy (2020) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je Hillbilly Elegy (2020) onbeperkt gratis kijken.

Hillbilly Elegy (2020) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Hillbilly Elegy (2020) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Hillbilly Elegy (2020) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Hillbilly Elegy (2020) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.