Propaganda: The Art of Selling Lies (2019) poster

Propaganda: The Art of Selling Lies 2019

  • 6.7 12 stemmen
  • 90 min
  • Documentaire

Van eeuwenoude grotschilderingen tot Twitter-feeds en deep fakes: de snelle vooruitgang van propaganda heeft de kracht ervan niet aangetast. Dit fascinerende onderzoek confronteert ons met actuele vragen: als we opgroeien omringd door propaganda, hoe weten we dan wat waar is? Welke risico's worden geërfd door een samenleving die in hun percepties is misleid? De vrijheid van meningsuiting is van cruciaal belang voor het voortbestaan ​​van een democratie, maar toch hebben demagogen die vrijheid consequent uitgebuit om bereidwillige aanhangers af te dwingen. Hedendaagse kunstenaars, waaronder Kent Monkman, Shepard Fairey en Ai Weiwei, analyseren hun politiek gemotiveerde werk, waarbij ze op creatieve wijze de conventies van desinformatie coöpteren die hun respectieve culturen hebben doordrongen. Terwijl onze platforms voor het verspreiden van ideeën zich blijven uitbreiden in een digitaal tijdperk, zijn gevaarlijke leugens nog nooit zo goed vermomd geweest.


Stream Propaganda: The Art of Selling Lies (2019) online in België

Wil je Propaganda: The Art of Selling Lies (2019) kijken? Is de film Propaganda: The Art of Selling Lies met Ai Weiwei te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Propaganda: The Art of Selling Lies kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zondag 28 april 2019
  • Speelduur 90 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven Hawkeye Pictures Inc. & Taglicht Media
  • Productielanden Canada & Germany

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Propaganda: The Art of Selling Lies (2019) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Propaganda: The Art of Selling Lies (2019) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Propaganda: The Art of Selling Lies (2019) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Propaganda: The Art of Selling Lies (2019) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Propaganda: The Art of Selling Lies (2019) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Propaganda: The Art of Selling Lies (2019) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Propaganda: The Art of Selling Lies (2019) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Propaganda: The Art of Selling Lies (2019) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Propaganda: The Art of Selling Lies (2019) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Propaganda: The Art of Selling Lies (2019) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Propaganda: The Art of Selling Lies (2019) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Propaganda: The Art of Selling Lies (2019) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.