The Tomorrow War 2021

  • 7.5 3138 stemmen
  • 140 min
  • Actie Sciencefiction Avontuur
Trailer afspelen

De wereld staat versteld wanneer een groep tijdreizigers van het jaar 2051 arriveert om een ​​dringende boodschap te brengen: dertig jaar in de toekomst verliest de mensheid een wereldwijde oorlog tegen een dodelijke buitenaardse soort. De enige hoop op overleving is dat soldaten en burgers uit het heden naar de toekomst worden getransporteerd en zich bij de strijd voegen. Onder degenen die zijn gerekruteerd is Dan Forester, leraar op de middelbare school en huisvader. Vastbesloten om de wereld te redden voor zijn jonge dochter, werkt Dan samen met een briljante wetenschapper en zijn vervreemde vader in een wanhopige zoektocht om het lot van de planeet te herschrijven.


Stream The Tomorrow War (2021) online in België

Wil je The Tomorrow War (2021) kijken? Is de film The Tomorrow War met Chris Pratt te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Tomorrow War kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je The Tomorrow War (2021) streamen op Amazon Prime Video.

Stream The Tomorrow War (2021) gratis
Download ondertiteling voor deze film The Tomorrow War (2021)
The.Tomorrow.War.2021.1080p.AMZN.WEB-DL.DDP5.1.H.264-CMRG Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 3 september 2021
  • Speelduur 140 minuten
  • Genres Actie, Sciencefiction & Avontuur
  • Productie budget $200,000,000
  • Opbrengst $14,400,000
  • Productiebedrijven Skydance Media, Phantom Four & Lit Entertainment Group
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden World cup, Time travel, Global warming, Glacier, Alien, Alien invasion, Military, Future war, Father son reunion, Hope for future, Changing the past or future, Message from the future, Father son relationship, Father daughter relationship & World war.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film The Tomorrow War (2021) met Chris Pratt is te streamen op Amazon Prime Video.

Momenteel kun je The Tomorrow War (2021) streamen op Amazon Prime Video in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film The Tomorrow War (2021) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film The Tomorrow War (2021) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je The Tomorrow War (2021) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Tomorrow War (2021) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Tomorrow War (2021) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Tomorrow War (2021) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Tomorrow War (2021) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ja, The Tomorrow War (2021) is beschikbaar op Amazon Prime Video in België. Met een abonnement bij Amazon Prime Video kan je The Tomorrow War (2021) onbeperkt gratis kijken.

The Tomorrow War (2021) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. The Tomorrow War (2021) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.