The Boy Band Con: The Lou Pearlman Story 2019

  • 6.6 17 stemmen
  • 99 min
  • Documentaire
Trailer afspelen

Het leven en de misdaden van boyband-impresario Lou Pearlman. De film volgt zijn leven vanaf de ontdekking van NSYNC en Backstreet Boys tot het plegen van een van de grootste ponzi-plannen in de Amerikaanse geschiedenis.


Stream The Boy Band Con: The Lou Pearlman Story (2019) online in België

Wil je The Boy Band Con: The Lou Pearlman Story (2019) kijken? Is de film The Boy Band Con: The Lou Pearlman Story met Lou Pearlman te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Boy Band Con: The Lou Pearlman Story kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je The Boy Band Con: The Lou Pearlman Story (2019) streamen op YouTube Premium.

Stream The Boy Band Con: The Lou Pearlman Story (2019) gratis

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 13 maart 2019
  • Speelduur 99 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven Pilgrim Media Group
  • Productielanden United States of America

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film The Boy Band Con: The Lou Pearlman Story (2019) met Lou Pearlman is te streamen op YouTube Premium.

Momenteel kun je The Boy Band Con: The Lou Pearlman Story (2019) streamen op YouTube Premium in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film The Boy Band Con: The Lou Pearlman Story (2019) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film The Boy Band Con: The Lou Pearlman Story (2019) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je The Boy Band Con: The Lou Pearlman Story (2019) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Boy Band Con: The Lou Pearlman Story (2019) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Boy Band Con: The Lou Pearlman Story (2019) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Boy Band Con: The Lou Pearlman Story (2019) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Boy Band Con: The Lou Pearlman Story (2019) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Boy Band Con: The Lou Pearlman Story (2019) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Boy Band Con: The Lou Pearlman Story (2019) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. The Boy Band Con: The Lou Pearlman Story (2019) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.