Balada triste de trompeta 2010

  • 6.7 399 stemmen
  • 107 min
  • Avontuur Komedie Drama Horror Thriller
Trailer afspelen

Tijdens de Spaanse Burgeroorlog belandt een circusclown in een werkkamp. Hij geeft zijn zoon Javier de levensles mee dat wraak de enige manier is om het noodlot af te wenden. Anno 1973 – Spanje zucht nog onder de Franco-dictatuur – is Javier zelf clown. Als hij verliefd wordt op Natalia, de beeldschone vriendin van zijn collega Sergio, haalt hij diens woede op de hals. Een bloederige strijd tussen de twee mannen is het gevolg, waarbij ook omstanders niet gespaard blijven.


Stream Balada triste de trompeta (2010) online in België

Wil je Balada triste de trompeta (2010) kijken? Is de film Balada triste de trompeta met Carlos Areces te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Balada triste de trompeta kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Balada triste de trompeta (2010) streamen op CineMember. Balada triste de trompeta (2010) is te huur op Sooner om online te kijken.

Stream Balada triste de trompeta (2010) gratis
Huur Balada triste de trompeta (2010)
Download ondertiteling voor deze film Balada triste de trompeta (2010)
Balada Triste de Trompeta 2010 BDRip 720p HDCLUB Downloaden
The.Last.Circus.2010.LiMiTED.720p.BluRay.x264-LPD.Retail.NL Downloaden
Balada.Triste.de.Trompeta.(The.Last.Circus.2010).Retail.NL Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 17 december 2010
  • Speelduur 107 minuten
  • Genres Avontuur, Komedie, Drama, Horror & Thriller
  • Productie budget $7,000,000
  • Opbrengst $3,604,598
  • Productiebedrijven uMedia, Tornasol Films, La Fabrique 2, uFilm, Canal+ España, Castafiore Films, TVE, Mikado Film & Playtime
  • Productielanden Belgium, France, Italy & Spain
  • Trefwoorden Dancer, Militia, Narcissism, Dark comedy, Clown, Revenge, Mad, Revenge motive, Clown shoes, Manipulative lover, Dream sequence & Circus performer.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Balada triste de trompeta (2010) met Carlos Areces is te streamen op CineMember. Balada triste de trompeta (2010) kan je in België huren op Sooner.

Momenteel kun je Balada triste de trompeta (2010) streamen op CineMember in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Balada triste de trompeta (2010) is te koop op streamingdienst Sooner. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Balada triste de trompeta (2010) huren op Sooner. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Balada triste de trompeta (2010) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Balada triste de trompeta (2010) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Balada triste de trompeta (2010) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Balada triste de trompeta (2010) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Balada triste de trompeta (2010) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Balada triste de trompeta (2010) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Balada triste de trompeta (2010) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Balada triste de trompeta (2010) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.