여직원의 맛 (2018) poster

Taste of Female Employees 2018

Originele titel: 여직원의 맛

  • 5.2 32 stemmen
  • 80 min
  • Drama Romantiek

Chief Park stelt zich voor dat ze wild wordt met Ga-hee terwijl ze denkt dat hij raar is. Op een dag vertrekt Chief Park vroeg en heeft ze seks met Woo-jin, een collega met wie ze stiekem omgaat. Even later doet Chief Park de deur open... The Taste of Theater 1 Een stel is in de bioscoop. Young-ho denkt dat er niemand in de buurt is en begint Soo-ryeon aan te raken, maar ze vertelt hem dat er iemand achter hen zit. Even later komt Soo-ryeon terug van het toilet, maar haar bril is kapot en ze kan niet goed genoeg zien dus gaat ze naast een vreemde zitten... The Taste of A Motel Young-ho en Hye-jin drinken samen . Ze vertelt hem dat ze binnenkort voor het eerst met haar vriend gaat slapen en vraagt ​​​​Young-ho om haar te helpen oefenen. Hij zegt dat ze zich geen zorgen hoeft te maken, maar hij kan zien dat het niet haar eerste keer is.


Stream Taste of Female Employees (2018) online in België

Wil je Taste of Female Employees (2018) kijken? Is de film Taste of Female Employees met Lee Soo te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Taste of Female Employees kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Maandag 28 mei 2018
  • Speelduur 80 minuten
  • Genres Drama & Romantiek
  • Productielanden South Korea
  • Trefwoorden Softcore.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Taste of Female Employees (2018) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Taste of Female Employees (2018) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Taste of Female Employees (2018) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Taste of Female Employees (2018) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Taste of Female Employees (2018) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Taste of Female Employees (2018) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Taste of Female Employees (2018) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Taste of Female Employees (2018) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Taste of Female Employees (2018) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Taste of Female Employees (2018) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Taste of Female Employees (2018) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Taste of Female Employees (2018) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.