ゴブリンスレイヤー -GOBLIN'S CROWN- 2020

  • 7.4 247 stemmen
  • 86 min
  • Animatie Avontuur Actie Fantasie
Trailer afspelen

Goblin Slayer en zijn gezelschap gaan naar de besneeuwde bergen in het noorden nadat ze dat verzoek van de Sword Maiden hebben ontvangen om informatie te vinden over de Noble Fencer die verdween nadat hij was vertrokken om enkele goblins te verslaan. Een klein dorp wordt aangevallen, ze komen een mysterieuze kapel tegen, en de manier waarop deze goblins zich gedragen zit de Goblin-doder dwars. Om de gevangengenomen Noble Fencer te redden, gaan de Goblin Slayer en zijn gezelschap naar een oud fort bedekt met sneeuw om het op te nemen tegen een krachtige vijand en een horde goblins!


Stream ゴブリンスレイヤー -GOBLIN'S CROWN- (2020) online in België

Wil je ゴブリンスレイヤー -GOBLIN'S CROWN- (2020) kijken? Is de film ゴブリンスレイヤー -GOBLIN'S CROWN- met Yuuichirou Umehara te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je ゴブリンスレイヤー -GOBLIN'S CROWN- kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 1 februari 2020
  • Speelduur 86 minuten
  • Genres Animatie, Avontuur, Actie & Fantasie
  • Productiebedrijven White Fox
  • Productielanden Japan
  • Trefwoorden Rape, Based on novel or book, Elves, Magic, Murder, Religion, Massacre, Adventurer, Dark fantasy, Goblin, Seinen & Anime.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film ゴブリンスレイヤー -GOBLIN'S CROWN- (2020) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film ゴブリンスレイヤー -GOBLIN'S CROWN- (2020) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film ゴブリンスレイヤー -GOBLIN'S CROWN- (2020) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film ゴブリンスレイヤー -GOBLIN'S CROWN- (2020) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je ゴブリンスレイヤー -GOBLIN'S CROWN- (2020) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film ゴブリンスレイヤー -GOBLIN'S CROWN- (2020) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film ゴブリンスレイヤー -GOBLIN'S CROWN- (2020) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

ゴブリンスレイヤー -GOBLIN'S CROWN- (2020) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

ゴブリンスレイヤー -GOBLIN'S CROWN- (2020) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

ゴブリンスレイヤー -GOBLIN'S CROWN- (2020) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

ゴブリンスレイヤー -GOBLIN'S CROWN- (2020) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. ゴブリンスレイヤー -GOBLIN'S CROWN- (2020) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.