Huan Tu 2019

Originele titel: 幻土

  • 6 47 stemmen
  • 95 min
  • Mysterie Drama Thriller
Trailer afspelen

Wang is een eenzame bouwvakker uit China. Hij sluit een virtuele vriendschap met een mysterieuze gamer. Een tijdje later wordt hij vermist op een locatie van landontginning in Singapore. Lok, een politie-onderzoeker, moet de waarheid blootleggen om hem te vinden.


Stream Huan Tu (2019) online in België

Wil je Huan Tu (2019) kijken? Is de film Huan Tu met Peter Yu te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Huan Tu kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Huan Tu (2019) streamen op Sooner. Het is mogelijk om de film Huan Tu te kopen op Sooner. Huan Tu (2019) is te huur op Sooner om online te kijken.

Stream Huan Tu (2019) gratis
Koop Huan Tu (2019)
Huur Huan Tu (2019)

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 6 februari 2019
  • Speelduur 95 minuten
  • Genres Mysterie, Drama & Thriller
  • Productiebedrijven Films de Force Majeure, MM2 Entertainment, Volya Films & Akanga Film Asia
  • Productielanden France, Netherlands & Singapore
  • Trefwoorden Police, Singapore, Foreign worker, Missing person, Police investigation, Construction worker, Neo-noir & Cyber cafe.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Huan Tu (2019) met Peter Yu is te streamen op Sooner. Huan Tu (2019) is te koop op Sooner. Huan Tu (2019) kan je in België huren op Sooner.

Momenteel kun je Huan Tu (2019) streamen op Sooner in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Huan Tu (2019) is te koop op streamingdienst Sooner. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Huan Tu (2019) huren op Sooner. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Huan Tu (2019) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Huan Tu (2019) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Huan Tu (2019) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Huan Tu (2019) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Huan Tu (2019) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Huan Tu (2019) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Huan Tu (2019) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Huan Tu (2019) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.