Moritz Daniel Oppenheim (2016) poster

Moritz Daniel Oppenheim 2016

  • 9.5 2 stemmen
  • 72 min
  • Documentaire

Moritz Daniel Oppenheim, de zogenaamde ‘schilder van de Rothschilds en de Rothschild van de schilders’, was de eerste Joodse schilder van de moderne tijd. Oppenheim vertegenwoordigde de emancipatie van de Duitse joden in de negentiende eeuw, hoewel zijn werk over het traditionele joodse leven grotendeels in de vergetelheid is geraakt. Met een buitengewone gezamenlijke soundtrack waarin elektronische muziek wordt gecombineerd met klassieke compositie, uitgevoerd door het strijkkwartet van het Frankfurter Philharmonisch Orkest, onderzoekt deze krachtige documentaire de sporen van de baanbrekende kunstenaar – en de aanhoudende impact – in Duitsland, Frankrijk en Israël.


Stream Moritz Daniel Oppenheim (2016) online in België

Wil je Moritz Daniel Oppenheim (2016) kijken? Is de film Moritz Daniel Oppenheim te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Moritz Daniel Oppenheim kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 28 december 2016
  • Speelduur 72 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productielanden Germany

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Moritz Daniel Oppenheim (2016) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Moritz Daniel Oppenheim (2016) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Moritz Daniel Oppenheim (2016) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Moritz Daniel Oppenheim (2016) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Moritz Daniel Oppenheim (2016) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Moritz Daniel Oppenheim (2016) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Moritz Daniel Oppenheim (2016) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Moritz Daniel Oppenheim (2016) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Moritz Daniel Oppenheim (2016) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Moritz Daniel Oppenheim (2016) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Moritz Daniel Oppenheim (2016) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Moritz Daniel Oppenheim (2016) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.