L'Homme qui voulait vivre sa vie 2010

  • 6.3 145 stemmen
  • 114 min
  • Thriller
Trailer afspelen

Paul Exben is een succesverhaal: partner in één van de topadvocatenkantoren van Parijs, veel geld, groot huis en een ogenschijnlijke perfecte vrouw en kinderen. Maar wanneer hij ontdekt dat zijn vrouw Sarah vreemd gaat met een fotograaf, maakt Paul in een vlaag van verstandsverbijstering een fatale fout. Staand over het levenloze lichaam van de fotograaf beseft Paul dat zijn mooie leventje voorgoed voorbij is en hij neemt de identiteit van de man aan en vlucht naar voormalig Joegoslavië.


Stream L'Homme qui voulait vivre sa vie (2010) online in België

Wil je L'Homme qui voulait vivre sa vie (2010) kijken? Is de film L'Homme qui voulait vivre sa vie met Romain Duris te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je L'Homme qui voulait vivre sa vie kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 3 november 2010
  • Speelduur 114 minuten
  • Genres Thriller
  • Productiebedrijven EuropaCorp
  • Productielanden France

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film L'Homme qui voulait vivre sa vie (2010) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film L'Homme qui voulait vivre sa vie (2010) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film L'Homme qui voulait vivre sa vie (2010) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film L'Homme qui voulait vivre sa vie (2010) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je L'Homme qui voulait vivre sa vie (2010) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film L'Homme qui voulait vivre sa vie (2010) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film L'Homme qui voulait vivre sa vie (2010) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

L'Homme qui voulait vivre sa vie (2010) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

L'Homme qui voulait vivre sa vie (2010) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

L'Homme qui voulait vivre sa vie (2010) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

L'Homme qui voulait vivre sa vie (2010) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. L'Homme qui voulait vivre sa vie (2010) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.