Paris 2008

 • 6.4 315 stemmen
 • 130 min
 • Drama
Trailer afspelen

Een Parijzenaar krijgt te horen dat hij ernstig ziek is en hij vraagt zich af of hij snel zal sterven. Zijn nieuwe conditie geeft hem een volledig andere kijk op het leven en de mensen die zijn pad kruisen. Het leven wordt opeens duizendmaal intenser en alle mensen, van welke sekse, religie, ras, leeftijd of wat dan ook, zijn bijzonder voor hem. We zien vervolgens de levens van negen Parijzenaars die in grote of kleinere mate in zijn leefomgeving terecht komen en hoe hun levens, die op het eerste gezicht niet interessant zijn, voor henzelf toch zeer bijzonder zijn.


Stream Paris (2008) online in België

Wil je Paris (2008) kijken? Is de film Paris met Juliette Binoche te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Paris kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Paris te kopen op Apple TV & Google Play Movies. Paris (2008) is te huur op Apple TV & Google Play Movies om online te kijken.


Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Woensdag 20 februari 2008
 • Speelduur 130 minuten
 • Genres Drama
 • Productie budget $19,000,000
 • Opbrengst $23,550,000
 • Productiebedrijven Ce Qui Me Meut Motion Pictures, France 2 Cinéma, TPS Star, StudioCanal Image, Uni Etoile 4, Canal+ & StudioCanal
 • Productielanden France
 • Trefwoorden Dying and death, Dance, Mother, New love, Paris, france, City portrait, Market, Vegetable, University & Accidental death.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

Paris (2008) is te koop op Apple TV & Google Play Movies. Paris (2008) kan je in België huren op Apple TV & Google Play Movies.

De film Paris (2008) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Paris (2008) is te koop op streamingdienst Apple TV & Google Play Movies. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Paris (2008) huren op Apple TV & Google Play Movies. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Paris (2008) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Paris (2008) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Paris (2008) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Paris (2008) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Paris (2008) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Paris (2008) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Paris (2008) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Paris (2008) met Juliette Binoche kopen of huren op Apple TV in België.