Grüner wird's nicht, sagte der Gärtner und flog davon (2018) poster

Grüner Wird's Nicht, Sagte der Gärtner und Flog Davon 2018

Originele titel: Grüner wird's nicht, sagte der Gärtner und flog davon

  • 7.2 20 stemmen
  • 116 min
  • Komedie Drama

Schorsch Kempter is een tuinder in een kleine Beierse stad. Hij werkt dagelijks in zijn kwekerij, dat met een faillissement wordt geconfronteerd. Hij houdt er niet van om veel te praten, dat heeft hij nooit gedaan. Zijn huwelijk heeft al lang zijn magie verloren en bovendien heeft hij moeite om contact te maken met zijn dochter. Alleen als hij in zijn eigen gammele dubbeldekker vliegt, voelt Schorsch zich echt vrij. Net wanneer zijn vliegtuig op het punt staat in beslag te worden genomen, grijpt hij de stuurknuppel en vliegt weg in een poging zijn vliegtuig en zichzelf te redden. Hij begeeft zich op een reis naar het onbekende, naar plaatsen die hij nog nooit eerder heeft gezien, vol met vreemde en speciale ontmoetingen. Met elke start en elke landing warmt het hart van de taaie man langzaam op naar wat je geluk zou kunnen noemen.


Stream Grüner Wird's Nicht, Sagte der Gärtner und Flog Davon (2018) online in België

Wil je Grüner Wird's Nicht, Sagte der Gärtner und Flog Davon (2018) kijken? Is de film Grüner Wird's Nicht, Sagte der Gärtner und Flog Davon met Elmar Wepper te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Grüner Wird's Nicht, Sagte der Gärtner und Flog Davon kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 21 juni 2018
  • Speelduur 116 minuten
  • Genres Komedie & Drama
  • Productiebedrijven Majestic Filmproduktion, ARD Degeto & WS Filmproduktion
  • Productielanden Germany & Switzerland
  • Trefwoorden Germany, Self-discovery, Coming of age & Love.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Grüner Wird's Nicht, Sagte der Gärtner und Flog Davon (2018) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Grüner Wird's Nicht, Sagte der Gärtner und Flog Davon (2018) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Grüner Wird's Nicht, Sagte der Gärtner und Flog Davon (2018) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Grüner Wird's Nicht, Sagte der Gärtner und Flog Davon (2018) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Grüner Wird's Nicht, Sagte der Gärtner und Flog Davon (2018) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Grüner Wird's Nicht, Sagte der Gärtner und Flog Davon (2018) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Grüner Wird's Nicht, Sagte der Gärtner und Flog Davon (2018) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Grüner Wird's Nicht, Sagte der Gärtner und Flog Davon (2018) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Grüner Wird's Nicht, Sagte der Gärtner und Flog Davon (2018) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Grüner Wird's Nicht, Sagte der Gärtner und Flog Davon (2018) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Grüner Wird's Nicht, Sagte der Gärtner und Flog Davon (2018) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Grüner Wird's Nicht, Sagte der Gärtner und Flog Davon (2018) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.