Hors-la-loi 2010

  • 6.6 189 stemmen
  • 133 min
  • Actie Drama Historisch Oorlog
Trailer afspelen

Drie broers werden uit hun land gezet na de massamoorden in Setif in 1945. Zij vinden elkaar terug in Frankrijk waar ze beslissen samen te strijden voor de onafhankelijkheid van Algerije. Maar de oorlog van het Algerijns liberatiefront tegen de Franse politie zal de broers uit elkaar drijven en kapot maken. Om hun rechten te herwinnen, zullen ze alles moeten opgeven. Tijdens hun strijd tegen de Franse geheime diensten, zullen zij het lot in eigen handen nemen tot ze de overwinning bereiken en de onafhankelijkheidsverklaring wordt uitgeroepen.


Stream Hors-la-loi (2010) online in België

Wil je Hors-la-loi (2010) kijken? Is de film Hors-la-loi met Jamel Debbouze te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Hors-la-loi kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Hors-la-loi (2010) streamen op CineMember. Het is mogelijk om de film Hors-la-loi te kopen op Sooner. Hors-la-loi (2010) is te huur op Sooner om online te kijken.

Stream Hors-la-loi (2010) gratis
Koop Hors-la-loi (2010)
Huur Hors-la-loi (2010)
Download ondertiteling voor deze film Hors-la-loi (2010)
Hors.La.Loi.FRENCH.REPACK.DVDRip.XviD-SPEEDY76 Downloaden
Hors.La.Loi.2010.HDLight.1080p.TrueFrench.MP3-x264 Downloaden
Retail NL DVD OCR (Image Compare) Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 21 september 2010
  • Speelduur 133 minuten
  • Genres Actie, Drama, Historisch & Oorlog
  • Productie budget $30,000,000
  • Opbrengst $3,470,487
  • Productiebedrijven Agence Algérienne pour le Rayonnement Culturel, France 3 Cinéma, Kissfilms, Novak Prod, StudioCanal & RTBF
  • Productielanden Algeria, Belgium & France
  • Trefwoorden Uniform, Police brutality, Pimp, Strangle, Revenge & Blood bath.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Hors-la-loi (2010) met Jamel Debbouze is te streamen op CineMember. Hors-la-loi (2010) is te koop op Sooner. Hors-la-loi (2010) kan je in België huren op Sooner.

Momenteel kun je Hors-la-loi (2010) streamen op CineMember in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Hors-la-loi (2010) is te koop op streamingdienst Sooner. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Hors-la-loi (2010) huren op Sooner. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Hors-la-loi (2010) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Hors-la-loi (2010) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Hors-la-loi (2010) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Hors-la-loi (2010) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Hors-la-loi (2010) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Hors-la-loi (2010) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Hors-la-loi (2010) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Hors-la-loi (2010) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.