Любовь в большом городе 2 2010

  • 5.9 34 stemmen
  • 92 min
  • Komedie Romantiek
Trailer afspelen

Het liefdesverhaal in de grote stad gaat verder als Igor (een Russisch-Amerikaanse tandarts) zijn vrienden Artyom en Sauna uitnodigt. Met hen komen Katya, de vrouw van Artyom, Alisa, die het hart van Sauna veroverd heeft en Nastya, die met Igor gaat trouwen, mee. In plaats van er een leuke vakantie voor iedereen van te maken, wil Igor dat Nastya zijn vader leert kennen. In het vliegtuig krijgt de groep een verhaal te horen over een groot beeld dat speciale krachten zou hebben. Ze besluiten erheen te gaan, en ondanks de waarschuwing van een monnik, raken ze allen het standbeeld aan.


Stream Любовь в большом городе 2 (2010) online in België

Wil je Любовь в большом городе 2 (2010) kijken? Is de film Любовь в большом городе 2 met Vera Brezhneva te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Любовь в большом городе 2 kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 25 februari 2010
  • Speelduur 92 minuten
  • Genres Komedie & Romantiek
  • Opbrengst $10,198,357
  • Productiebedrijven Leopolis & Studio Kvartal 95
  • Productielanden Russia & Ukraine

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Любовь в большом городе 2 (2010) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Любовь в большом городе 2 (2010) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Любовь в большом городе 2 (2010) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Любовь в большом городе 2 (2010) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Любовь в большом городе 2 (2010) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Любовь в большом городе 2 (2010) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Любовь в большом городе 2 (2010) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Любовь в большом городе 2 (2010) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Любовь в большом городе 2 (2010) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Любовь в большом городе 2 (2010) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Любовь в большом городе 2 (2010) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Любовь в большом городе 2 (2010) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.