Pokémon: Giratina en de krijger van de lucht 2008

Originele titel: 劇場版ポケットモンスター ダイヤモンド&パール ギラティナと氷空(そら)の花束 シェイミ

  • 6.8 231 stemmen
  • 96 min
  • Familie Avontuur Animatie Fantasie
Trailer afspelen

Ash en zijn vrienden komen een lichtgeraakte en bijdehante Pokémon tegen met de naam Shaymin. Hij wil graag terug naar zijn vrienden, maar wordt daarin gestuit door een enorm gevecht tussen Giratina en Dialga. Giratina is de verdediger van de Omgekeerde Wereld, en houdt niet van indringers! Als je dan ook nog 's te maken hebt met een behulpzame wetenschapper, een gevaarlijke slechterik die de baas wil worden van Giratina en een plan om heerser van de wereld te worden, heb je het grootste Pokémon avontuur ooit! Hoe komen Ash en zijn vrienden uit deze benauwde positie? Zal de trotse en koppige Shaymin zijn vrienden weer terugzien? Je beleeft alles in Pokémon: Giratina en de Krijger van de Lucht!


Stream Pokémon: Giratina en de krijger van de lucht (2008) online in België

Wil je Pokémon: Giratina en de krijger van de lucht (2008) kijken? Is de film Pokémon: Giratina en de krijger van de lucht met Rica Matsumoto te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Pokémon: Giratina en de krijger van de lucht kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Pokémon: Giratina en de krijger van de lucht te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Pokémon: Giratina en de krijger van de lucht (2008) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video om online te kijken.

Koop Pokémon: Giratina en de krijger van de lucht (2008)
Huur Pokémon: Giratina en de krijger van de lucht (2008)

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 19 juli 2008
  • Speelduur 96 minuten
  • Genres Familie, Avontuur, Animatie & Fantasie
  • Opbrengst $43,300,000
  • Productiebedrijven East Japan Marketing & Communications, Media Factory, OLM, Pikachu Project, TV Tokyo, The Pokémon Company, TakaraTomy, Shogakukan & Shogakukan-Shueisha Productions
  • Productielanden Japan
  • Trefwoorden Pocket monsters, Battle, Based on video game, Interdimensional beings & Anime.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Pokémon: Giratina en de krijger van de lucht (2008) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Pokémon: Giratina en de krijger van de lucht (2008) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video.

De film Pokémon: Giratina en de krijger van de lucht (2008) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Pokémon: Giratina en de krijger van de lucht (2008) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Pokémon: Giratina en de krijger van de lucht (2008) huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Pokémon: Giratina en de krijger van de lucht (2008) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Pokémon: Giratina en de krijger van de lucht (2008) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Pokémon: Giratina en de krijger van de lucht (2008) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Pokémon: Giratina en de krijger van de lucht (2008) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Pokémon: Giratina en de krijger van de lucht (2008) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Pokémon: Giratina en de krijger van de lucht (2008) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Pokémon: Giratina en de krijger van de lucht (2008) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Pokémon: Giratina en de krijger van de lucht (2008) met Rica Matsumoto kopen of huren op Apple TV in België.