Made in Dagenham 2010

  • 6.6 282 stemmen
  • 113 min
  • Komedie Drama Historisch
Trailer afspelen

Het is 1968. Rita woont in Dagenham en werkt net zoals veel lokale vrouwen bij de Ford fabriek. Wanneer zij ontdekken dat hun mannelijke collega’s meer betaald krijgen dan zij, komen ze in opstand. Met humor, goed verstand en moed nemen de vrouwen het op tegen de directie, hun echtgenotes, de mannelijke werknemers en uiteindelijk de overheid.


Stream Made in Dagenham (2010) online in België

Wil je Made in Dagenham (2010) kijken? Is de film Made in Dagenham met Sally Hawkins te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Made in Dagenham kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Made in Dagenham (2010) streamen op Sooner & CineMember. Het is mogelijk om de film Made in Dagenham te kopen op Sooner. Made in Dagenham (2010) is te huur op Sooner om online te kijken.

Stream Made in Dagenham (2010) gratis
Koop Made in Dagenham (2010)
Huur Made in Dagenham (2010)
Download ondertiteling voor deze film Made in Dagenham (2010)
Made in Dagenham[2010]DvDrip[Eng]-FXG Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 1 oktober 2010
  • Speelduur 113 minuten
  • Genres Komedie, Drama & Historisch
  • Productie budget $7,200,000
  • Opbrengst $12,629,471
  • Productiebedrijven Audley Films LLP, BBC Film, BMS Finance, HanWay Films, Lipsync Productions, Number 9 Films & UK Film Council
  • Productielanden United Kingdom
  • Trefwoorden Strike, Based on true story, Essex, Labor strike, Machinist, Aftercreditsstinger, Duringcreditsstinger, Discrimination, Government minister, 1960s, Women's rights & Sexual discrimination.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Made in Dagenham (2010) met Sally Hawkins is te streamen op Sooner & CineMember. Made in Dagenham (2010) is te koop op Sooner. Made in Dagenham (2010) kan je in België huren op Sooner.

Momenteel kun je Made in Dagenham (2010) streamen op Sooner & CineMember in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Made in Dagenham (2010) is te koop op streamingdienst Sooner. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Made in Dagenham (2010) huren op Sooner. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Made in Dagenham (2010) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Made in Dagenham (2010) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Made in Dagenham (2010) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Made in Dagenham (2010) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Made in Dagenham (2010) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Made in Dagenham (2010) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Made in Dagenham (2010) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Made in Dagenham (2010) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.