Nine to Five 1980

  • 6.9 461 stemmen
  • 110 min
  • Komedie
Trailer afspelen

Als haar man haar verlaat voor een andere vrouw staat ze er plots alleen voor. Ze krijgt een baan als secretaresse bij een groot bedrijf met een vrouwen onderdrukker als chef. De uitvoerende leiding van de afdeling is in handen van een zeer ervaren vrouw die op het punt staat promotie te maken. Ze krijgt de promotie echter niet, omdat de chef liever een man op de positie heeft. Ze loopt kwaad weg naar een bar en de nieuweling volgt haar om haar te vertellen dat een collega onrechtvaardig ontslagen is. Ook de secretaresse waarvan iedereen zegt dat ze een affaire met de chef heeft, komt erbij. Met zijn drieën roken ze marihuana en fantaseren hoe ze de chef zouden willen vermoorden.


Stream Nine to Five (1980) online in België

Wil je Nine to Five (1980) kijken? Is de film Nine to Five met Jane Fonda te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Nine to Five kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Nine to Five (1980) streamen op Disney Plus. Het is mogelijk om de film Nine to Five te kopen op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Nine to Five (1980) is te huur op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Stream Nine to Five (1980) gratis
Koop Nine to Five (1980)
Huur Nine to Five (1980)
Download ondertiteling voor deze film Nine to Five (1980)
Nine.to.Five.2013.REMASTERED.1980.BDRip.x264-VoMiT Downloaden
Nine.to.Five.2013.REMASTERED.1980.BDRip.x264-VoMiT Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 18 december 1980
  • Speelduur 110 minuten
  • Genres Komedie
  • Productie budget $10,000,000
  • Opbrengst $103,300,000
  • Productiebedrijven IPC Films & 20th Century Fox
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Kidnapping, Bad boss, Tied up, Working women & Company reorganization.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Nine to Five (1980) met Jane Fonda is te streamen op Disney Plus. Nine to Five (1980) is te koop op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Nine to Five (1980) kan je in België huren op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video.

Momenteel kun je Nine to Five (1980) streamen op Disney Plus in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Nine to Five (1980) is te koop op streamingdienst Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Nine to Five (1980) huren op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Nine to Five (1980) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Nine to Five (1980) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Nine to Five (1980) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Nine to Five (1980) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Ja, Nine to Five (1980) is beschikbaar op Disney Plus in België. Met een abonnement bij Disney+ kan je Nine to Five (1980) onbeperkt gratis kijken.

Nine to Five (1980) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Nine to Five (1980) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Nine to Five (1980) met Jane Fonda kopen of huren op Apple TV in België.