Cemetery Junction 2010

  • 6.5 268 stemmen
  • 94 min
  • Drama Komedie
Trailer afspelen

In Engeland in de jaren '70 vullen drie vrienden hun dagen met drinken, dollen, vechten en meiden versieren en dromen ervan ooit te kunnen ontvluchten aan Cemetery Junction, het arbeidersstadje waar ze wonen. Maar alles wordt anders als verkoper Freddie in positieve zin opvalt bij zijn baas Mr. Kendrick en hij moet kiezen tussen blijven feesten met zijn vrienden of een betere toekomst.


Stream Cemetery Junction (2010) online in België

Wil je Cemetery Junction (2010) kijken? Is de film Cemetery Junction met Christian Cooke te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Cemetery Junction kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Cemetery Junction te kopen op Apple TV & Amazon Video. Cemetery Junction (2010) is te huur op Apple TV & Amazon Video om online te kijken.

Koop Cemetery Junction (2010)
Huur Cemetery Junction (2010)
Download ondertiteling voor deze film Cemetery Junction (2010)
Cemetery.Junction.DVDRip.XviD-NeDiVx Downloaden
Cemetery.Junction.2010.DVDRip.XviD-PrisM Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 14 april 2010
  • Speelduur 94 minuten
  • Genres Drama & Komedie
  • Productiebedrijven Gervais/Merchant
  • Productielanden United Kingdom
  • Trefwoorden Factory, Parent child relationship, 1970s, Coming of age, Friends, Salesman, Life insurance, Working class, Childhood friends & Berkshire.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Cemetery Junction (2010) is te koop op Apple TV & Amazon Video. Cemetery Junction (2010) kan je in België huren op Apple TV & Amazon Video.

De film Cemetery Junction (2010) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Cemetery Junction (2010) is te koop op streamingdienst Apple TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Cemetery Junction (2010) huren op Apple TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Cemetery Junction (2010) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Cemetery Junction (2010) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Cemetery Junction (2010) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Cemetery Junction (2010) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Cemetery Junction (2010) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Cemetery Junction (2010) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Cemetery Junction (2010) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Cemetery Junction (2010) met Christian Cooke kopen of huren op Apple TV in België.