Two Much 1995

  • 5.3 142 stemmen
  • 118 min
  • Komedie Romantiek
Trailer afspelen

Art Dodge is eigenaar van een kunstgalerij met geldproblemen. Om aan geld te komen haalt hij weduwes over om te betalen voor schilderen die hun echtgenoot besteld zou hebben. Wanneer hij echter bij het huis van een maffiabaas aankomt wordt hij weggejaagd in de armen van de rijk Betty Kerner, die twee maal getrouwd en gescheiden is geweest met de zoon van de maffioso. Ze wordt verliefd op Art, en hij speelt het spel maar wat graag mee. Tot Betty's zuster Liz ten tonele verschijnt, waar Art verliefd op wordt.


Stream Two Much (1995) online in België

Wil je Two Much (1995) kijken? Is de film Two Much met Antonio Banderas te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Two Much kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 1 december 1995
  • Speelduur 118 minuten
  • Genres Komedie & Romantiek
  • Productie budget $24,000,000
  • Opbrengst $1,141,556
  • Productiebedrijven Touchstone Pictures, Interscope Communications, PolyGram Filmed Entertainment, Lolafilms, Fernando Trueba PC & Sogetel
  • Productielanden Spain & United States of America
  • Trefwoorden Secret identity, Painter, Gallery owner, Engagement, Con artist, Art gallery, Ex-husband ex-wife relationship, Engagement ring, Reluctant hero, Shenanigans, Sister sister relationship, Fake twins & Farce.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Two Much (1995) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Two Much (1995) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Two Much (1995) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Two Much (1995) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Two Much (1995) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Two Much (1995) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Two Much (1995) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Two Much (1995) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Two Much (1995) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Two Much (1995) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Two Much (1995) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Two Much (1995) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.