Eat Drink Man Woman 1994

Originele titel: 飲食男女

  • 7.6 315 stemmen
  • 123 min
  • Komedie Drama Romantiek
Trailer afspelen

Komedie over een oude meesterkok die ontmoedigd raakt door de opkomst van fastfood restaurants en bovendien veel te stellen heeft met zijn drie eigenwijze dochters. De oudste moet na een mislukte verloving tien jaar geleden niets meer hebben van het andere geslacht, terwijl de anderen niet weten hoe snel ze vriendjes aan de haak moeten slaan.


Stream Eat Drink Man Woman (1994) online in België

Wil je Eat Drink Man Woman (1994) kijken? Is de film Eat Drink Man Woman met Sihung Lung te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Eat Drink Man Woman kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Eat Drink Man Woman te kopen op LaCinetek. Eat Drink Man Woman (1994) is te huur op LaCinetek om online te kijken.

Koop Eat Drink Man Woman (1994)
Huur Eat Drink Man Woman (1994)
Download ondertiteling voor deze film 飲食男女 (1994)
Eat Drink Man Woman-^v^-XuFai-(DVDRip).sub Downloaden
Eat Drink Man Woman.1994.rus.chin Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 3 augustus 1994
  • Speelduur 123 minuten
  • Genres Komedie, Drama & Romantiek
  • Opbrengst $7,294,403
  • Productiebedrijven Good Machine, Ang Lee Productions, Central Motion Picture Corporation, Xiongfa Film Company & Samuel Goldwyn Company
  • Productielanden Taiwan & United States of America
  • Trefwoorden Daughter, Cooking, Sense of life, Aging, Taiwan, Teacher, Food, Taiwanese, Dating, Family, Chef, Widower, Taipei, Father daughter relationship, Sister sister relationship, Chinese cuisine, Sisters & Gastronomia.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Eat Drink Man Woman (1994) is te koop op LaCinetek. Eat Drink Man Woman (1994) kan je in België huren op LaCinetek.

De film Eat Drink Man Woman (1994) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Eat Drink Man Woman (1994) is te koop op streamingdienst LaCinetek. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Eat Drink Man Woman (1994) huren op LaCinetek. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Eat Drink Man Woman (1994) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Eat Drink Man Woman (1994) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Eat Drink Man Woman (1994) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Eat Drink Man Woman (1994) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Eat Drink Man Woman (1994) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Eat Drink Man Woman (1994) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Eat Drink Man Woman (1994) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Eat Drink Man Woman (1994) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.