In Her Shoes 2005

  • 6.2 1152 stemmen
  • 130 min
  • Komedie Drama Romantiek
Trailer afspelen

Maggie en Rose zijn zussen, maar ze verschillen als dag en nacht. Maggie is mooi en sexy, een tikje oppervlakkig en charmant. Ze is dol op winkelen maar heeft geen huis, carriere en geld. Rose is twee jaar ouder, en lijkt in niets op Maggie. Ze is advocate en heeft haar pensioenvoorziening al geregeld. Ze heeft een relatie met een gescheiden collega, waarvan ze hoopt dat die zal uitmonden in een huwelijk. Als Maggie bij haar zoveelste baantje de laan uit vliegt, gaat ze voor hulp naar Rose, die voor de zoveelste keer probeert haar zus te helpen. Maar als blijkt dat Maggie niet alleen een voorkeur heeft voor de schoenen van Rose, maar ook voor haar minnaar, ontspoort hun toch al wankele relatie. Dan komt Ella in hun leven: hun grootmoeder die ze al twintig jaar niet hebben gezien. Zij brengt Maggie en Rose samen in haar huis in Florida, waarop even hilarische als hartverscheurende verwikkelingen volgen.


Stream In Her Shoes (2005) online in België

Wil je In Her Shoes (2005) kijken? Is de film In Her Shoes met Cameron Diaz te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je In Her Shoes kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je In Her Shoes (2005) streamen op Disney Plus. Het is mogelijk om de film In Her Shoes te kopen op Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. In Her Shoes (2005) is te huur op Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Stream In Her Shoes (2005) gratis
Huur In Her Shoes (2005)
Download ondertiteling voor deze film In Her Shoes (2005)
In Her Shoes Downloaden
In.Her.Shoes.2005.INTERNAL.BDRip.x264-ARCHiViST Downloaden
In Her Shoes Downloaden
In.Her.Shoes.2005.TC.XviD-STiNKER Downloaden
In Her Shoes Downloaden
In.Her.Shoes.2005.DVDRip.XviD-BURGER Downloaden
In her Shoes Downloaden
In Her Shoes 2005 DVDR BURGER Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 7 oktober 2005
  • Speelduur 130 minuten
  • Genres Komedie, Drama & Romantiek
  • Opbrengst $83,073,883
  • Productiebedrijven Deuce Three Productions, Fox 2000 Pictures & Scott Free Productions
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Hotel, Florida, Newspaper, Suicide, Beach, Philadelphia, pennsylvania, Based on novel or book, Bride, Liar, Wine, Dyslexia, Bikini, Flashback, Love, Money, Grief, Lawyer, Wedding, Audition, Death, Drunk, Shoe, Deceit, Rumor, Snooping, Blame, Sister sister relationship & Dramatic.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film In Her Shoes (2005) met Cameron Diaz is te streamen op Disney Plus. In Her Shoes (2005) is te koop op Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. In Her Shoes (2005) kan je in België huren op Rakuten TV & Amazon Video.

Momenteel kun je In Her Shoes (2005) streamen op Disney Plus in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film In Her Shoes (2005) is te koop op streamingdienst Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film In Her Shoes (2005) huren op Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je In Her Shoes (2005) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film In Her Shoes (2005) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film In Her Shoes (2005) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

In Her Shoes (2005) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Ja, In Her Shoes (2005) is beschikbaar op Disney Plus in België. Met een abonnement bij Disney+ kan je In Her Shoes (2005) onbeperkt gratis kijken.

In Her Shoes (2005) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

In Her Shoes (2005) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. In Her Shoes (2005) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.